Δεν έκοψε τη μπάλα λόγω της... μαμάς του ο Ιγκουαΐν!

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν έκανε κατάθεση ψυχής σε συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας πως ήταν μία ανάσα από το να σταματήσει το ποδόσφαιρο αλλά έκανε πίσω λόγω της... μητέρας του!

Έχει ακούσει τα εξ αμάξης όλα τα χρόνια που παίζει ποδόσφαιρο καθώς είναι στη φύση του να προκαλεί συμπάθειες και αντιπάθειες, παρόλα αυτά ένα πράγμα δεν μπορεί να πει κάποιος για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν: πως δεν διαθέτει εκτελεστική δεινότητα.

Εκείνο πάντως που δεν ξέρουν οι περισσότεροι και φρόντισε ο ίδιος να το αποκαλύψει μέσω συνέντευξής του είναι πως ήταν έτοιμος να τα... βροντήξει και να κρεμάσει τα παπούτσια του λόγω οικογενειακού προβλήματος, με την μητέρα του όμως να παρεμβαίνει και να του αλλάζει άποψη.

"Όταν η μητέρα μου ήταν άρρωστη ήταν μία τρομακτική περίοδος για μένα, σκέφτηκα να αφήσω το ποδόσφαιρο και έφτασα πολύ κοντά. Αγαπώ αυτό το άθλημα αλλά εκείνη ερχόταν πρώτη απ'όλα και έτσι ήμουν έτοιμος να τα παρατήσω.

Συνέχισα όμως επειδή ήταν εκείνη που με ενθάρρυνε, λέγοντάς μου "δεν σου επιτρέπω να εγκαταλείψεις αυτό που αγαπάς εξαιτίας μου". Αυτό μου είπε και συνεχίζω", αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο "TNT Sports", με τον "Πιπίτα" να απαντάει και στην κριτική που δέχεται με τα εξής λόγια:

"Σου κάνουν επίθεση για τα γκολ που δεν βάζεις αλλά ξεχνούν τα 300 γκολ που έχεις βάλει προηγουμένως. Συνήθως όμως αυτή η συμπεριφορά απευθύνεται στους καλύτερους παίκτες..."

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!