Διακοπές; Ο Ιγκουαΐν χύνει τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο!

Η Γιουβέντους δεν έχει μπει ακόμα σε δράση ενόψει της νέας σεζόν όμως ο Ιγκουαΐν δείχνει πανέτοιμος αν κρίνει κανείς από τις PHOTOS και τα VIDEOS που ανέβασε από γυμναστήριο!

Την περασμένη σεζόν τα σάρωσε σχεδόν όλα κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο Ιταλίας με την Γιουβέντους και παίρνοντας μέρος στον τελικό του Champions League όμως ισχύει το "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" και έτσι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν φροντίζει προκειμένου τη νέα σεζόν να εμφανιστεί ακόμα πιο δυναμικός!

 

Απόδειξη οι φωτογραφίες και τα videos που ανέβασε στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με τον "Πιπίτα" να δείχνει σε όλους ότι όχι μόνο δεν απολαμβάνει πλέον μπάνια στην παραλία αλλά έχει μπει σε φουλ ρυθμούς για να είναι 100% έτοιμος τη νέα σεζόν.

 

"Χαιρετισμούς σε όλους, πάντα μέχρι τη νίκη", ήταν το μήνυμα του Αργεντινού στράικερ, με την ε ελπίδα των Τορινέζων να είναι φυσικά πως και τη νέα σεζόν θα είναι εξίσου αποτελεσματικός μπροστά στις αντίπαλες εστίες όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια στη Serie A...

 

O ΓΚΟΝΣΑΛΟ ΙΓΚΟΥΑΙΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".