Εφιάλτης για Νάπολι: η Φιορεντίνα χάρισε τον τίτλο στην Γιουβέντους!

Μία εβδομάδα μετά την ιστορική νίκη της στο Τορίνο, η Νάπολι βιώνει το απόλυτο δράμα καθώς βρίσκεται πλέον στο -4 από την κορυφή και η Γιουβέντους είναι ακλόνητο φαβορί για το 7ο σερί σκουντέτο (VIDEOS).

Εφιάλτης για Νάπολι: η Φιορεντίνα χάρισε τον τίτλο στην Γιουβέντους!

Από την κόλαση στον παράδεισο μέσα σε μία εβδομάδα! Την περασμένη Κυριακή η Νάπολι άλωσε το Τορίνο με το γκολ του Κουλιμπαλί στο 90ο λεπτό και με το 1-0 επί της Γιουβέντους έβαλε φωτιά στη μάχη του τίτλου μειώνοντας στον έναν πόντο την απόσταση από την κορυφή, όμως τώρα όλα δείχνουν πως η "βέκια σινιόρα" έχει σφιχταγκαλιάσει το σκουντέτο και θα χρειαστεί θαύμα να μην το κατακτήσει.

Ουσιαστικά, οι "παρτενοπέι" είδαν τα όνειρά τους (για το πρώτο σκουντέτο από το 1990 και τη χρυσή εποχή του Μαραντόνα) να γίνονται σμπαράλια μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες.

Το βράδυ του Σαββάτου η Γιουβέντους έκανε ολική ανατροπή στο Μιλάνο και από εκεί που έχανε με 2-1 από την Ίντερ έφυγε θριαμβεύτρια με 3-2 υπέρ της με τα χρυσά γκολ των Κουαδράδο (87') και Ιγκουαΐν (89') ενώ το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα του ιταλικού νότου κατέρρρευσε στην Φλωρεντία.

Εφιάλτης για Νάπολι: η Φιορεντίνα χάρισε τον τίτλο στην Γιουβέντους!

Ο ήρωας στο "Juventus Stadium" Καλιντού Κουλιμπαλί έγινε μοιραίος καθώς αποβλήθηκε μόλις στο 8' με απευθείας κόκκινη κάρτα ανατρέποντας τον Χιοβάνι Σιμεόνε εκτός περιοχής, για να έρθει στη συνέχεια η εκτέλεση των "παρτενοπέι" από τον Αργεντινό στράικερ.

Ο γιος του Ντιέγκο Σιμεόνε σκόραρε στο 34', στο 62' και στο 93', φτάνοντας τα 13 γκολ συνολικά στη φετινή Serie A, με το 3-0 να υπογράφει ουσιαστικά το έβδομο σερί σκουντέτο της Γιουβέντους, η οποία με δύο εντός έδρας νίκες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (με Μπολόνια και Βερόνα) σηκώνει την κούπα!

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΝΑΠΟΛΙ 3-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK