"Έκραξε" Αλέγκρι και "έστειλε" τον Ντιμπάλα... Ισπανία!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει πλέον σίγουρη τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Γιουβέντους και το γεγονός αυτό εξοργίζει τον άνθρωπο που τον έφερε στην Ιταλία για να αρχίσει την... εκτόξευσή του!

Juventus' Paulo Dybala attends a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Sept. 11, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League Group D soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
Juventus' Paulo Dybala attends a press conference at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Sept. 11, 2017. FC Barcelona will play against Juventus in a Champions League Group D soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το ταλέντο του αδιαμφισβήτητο όπως και η κλάση του, οι ποδοσφαιρικές παραστάσεις που έχει από τις συμμετοχές του με την Γιουβέντους και την εθνική Αργεντινής αμέτρητες ενώ όσον αφορά στη σχέση του με τις κούπες μπορεί να χαρακτηριστεί και... συλλέκτης.

Όλα αυτά ισχύουν και με το παραπάνω για τον Πάουλο Ντιμπάλα, δεν αρκούν όμως για να έχει εγγυημένη θέση στην 11άδα της Γιουβέντους και για πολλούς η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον Μάσιμο Αλέγκρι που παίρνει και τις τελικές αποφάσεις.

Ένας μάλιστα εκ των ανθρώπων του ιταλικού ποδοσφαίρου που είναι "πυρ και μανία" με τον Αλέγκρι είναι και ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, ο ιδιοκτήτης της Παλέρμο που το 2012 έφερε στην Ευρώπη τον "Joya" αποκτώντας τον από την Ινστιτούτο.

"Ο Ντιμπάλα; Κάθε φορά που μένει εκτός, εγώ κλαίω. Όταν μένει στον πάγκο αυτό οφείλεται στο φαινόμενο Αλέγκρι.

FILE - In this , Wednesday, March 23, 2005 file photo, Palermo owner Maurizio Zamparini answers journalists' questions at the "Lega Calcio" headquarters in Milan, Italy.  The Italian football federation says it is investigating the president of the Palermo football club for comparing a player's agent to "Jewish lawyers.'' Palermo president Maurizio Zamparini made the comment during an interview with SportMediaset, but says it was not meant to be anti-Semitic. (AP Photo/Luca Bruno, File)
FILE - In this , Wednesday, March 23, 2005 file photo, Palermo owner Maurizio Zamparini answers journalists' questions at the "Lega Calcio" headquarters in Milan, Italy. The Italian football federation says it is investigating the president of the Palermo football club for comparing a player's agent to "Jewish lawyers.'' Palermo president Maurizio Zamparini made the comment during an interview with SportMediaset, but says it was not meant to be anti-Semitic. (AP Photo/Luca Bruno, File) AP PHOTO/LUCA BRUNO, FILE

Λάβρος κατά του Μάσιμο Αλέγκρι που δεν έχει πάντα βασικό το αγαπημένο του παιδί, Πάουλο Ντιμπαλα, εμφανίστηκε μέσω συνέντευξής του ο πρόεδρος της Παλέρμο

Ο Αλέγκρι ας έρθει να προπονήσει την Παλέρμο και να την κάνει πρωταθλήτρια γιατί είναι εύκολο να κάνει το φαινόμενο με την Γιουβέντους", δήλωσε αρχικά στο "RMC" ο Τζαμπαρίνι, για να αναφερθεί στη συνέχεια στο "αγαπημένο του παιδί" και την... πατρική συμβουλή που του είχε δώσει το 2016.

"Πριν από δύο χρόνια έστειλα ένα μήνυμα στον Ντιμπάλα και τον είχα συμβουλέψει να πάει στην Ισπανία, εκεί που παίζεται ποδόσφαιρο, και να μην συνεχίσει άλλο στην Ιταλία.

Θα πάει γιατί η Γιουβέντους θέλει να βάλει στα ταμεία της γύρω στα 100 με 120 εκατομμύρια. Πιστεύω ότι θα φύγει τον Ιανουάριο και θα πάει στην Ισπανία.

Έχει προτάσεις από Αγγλία και Ισπανία. Η Γιουβέντους έχει πάρα πολλούς πρωταθλητές , είναι προφανές πως δεν μπορούν να τους χρησιμοποιούν όλους.

Το σίγουρο είναι πως στενοχωριέμαι αφάνταστα όταν δεν βλέπω να αγωνίζεται ένας τέτοιος παίκτης φαινόμενο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK