Εξομολόγηση Μπουφόν για το... ξέσπασμα και το sms στον Ντοναρούμα

Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν έχει μετανιώσει για όσα είπε για τον διαιτητή του Ρεάλ-Γιουβέντους όμως δεν αρνήθηκε να κάνει αυτοκριτική, ενώ αποκάλυψε πως έστειλε ευχαριστήριο sms στον Ντοναρούμα!

Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon answers a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, April 10, 2018. Juventus will play a Champions League quarter final second leg soccer match with Real Madrid on Wednesday 11. (AP Photo/Francisco Seco)
Juventus' goalkeeper Gianluigi Buffon answers a question during a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, April 10, 2018. Juventus will play a Champions League quarter final second leg soccer match with Real Madrid on Wednesday 11. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Τις τελευταίες ημέρες ο Τζίτζι Μπουφόν τις έχει ζήσει κάτι παραπάνω από έντονα αφού έχει βιώσει πολλά διαφορετικά και ιδιαιτέρως έντονα συναισθήματα: από τη μία στενοχώρια για τον αποκλεισμό από το Champions League και οργή για τον τρόπο που ήρθε αυτός, με πέναλτι υπέρ της Ρεάλ στο φινάλε των καθυστερήσεων, και από την άλλη ανείπωτη χαρά με τον στόχο του 7ου σερί σκουντέτο να είναι πολύ κοντά να υλοποιηθεί.

Τι λέει τώρα για όλα αυτά και αρχής γενομένης από τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Μάικλ Όλιβερ στο πλαίσιο του αγώνα στην Μαδρίτη; "Οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι ένας τρόπος για να αυτοπροσδιοριζόμαστε και για να γινόμαστε αυτό που θέλουμε. Με προτερήματα και αδυναμίες.

Εξομολόγηση Μπουφόν για το... ξέσπασμα και το sms στον Ντοναρούμα

Υπερβάλλοντας μερικές φορές, κάνοντας λάθος άλλες. Αυτό όμως σημαίνει πως ζεις και για αυτό το λόγο ήρθα στον κόσμο. Μετά από το Μπερναμπέου έκανα ατελείωτους περιπάτους...

Ήταν μία εβδομάδα που με έκανε να ζήσω δυνατά και όμορφα συναισθήματα και να δω την αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη", δήλωσε χαρακτηριστικά, για να μιλήσει στη συνέχεια για την απόκρουση του Ντοναρούμα κόντρα στην Νάπολι: "Του έστειλα ένα όμορφο μήνυμα με συγχαρητήρια για την απόκρουση στο σουτ του Μίλικ στο φινάλε".

Κλείνοντας δε την εξομολόγησή του οn camera, ο Μπουφόν υποστήριξε πως "το να είσαι αρχηγός στην εθνική Ιταλίας είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει γίνει". Έχει άδικο;

News 24/7

24MEDIA NETWORK