Έβρισες το VAR; Βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμός!

Στην Ιταλία φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα του συστήματος με το βίντεο, αφού έπεσε η πρώτη βαριά... καμπάνα σε παράγοντα της Γιουβέντους, ο οποίος έβρισε στην "φυσούνα" τον χειριστή του VAR.

Δεν ξέρουμε αν οι μηχανές ξεκίνησαν την... επίθεση τους (αλά Terminator), το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος πει κουβέντα εναντίον τους, αμέσως τρώει τιμωρία! Σε σημείο που πέραν του προστίμου των 20.000€, έχουμε και αποκλεισμό από τα γήπεδα για 14 μέρες.

Κάπως έτσι την πάτησε ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, ο οποίος μπαίνοντας στην φυσούνα, μετά το 2-2 κόντρα στην Αταλάντα, άρχισε να βρίζει το... σύστημα VAR και το χειριστή του.

Η ιταλική ομοσπονδία θέλησε να στείλει αυστηρό μήνυμα και τον έθεσε στο περιθώριο έστω και προσωρινά, βάζοντας φρένο στους υποψήφιους... παραπονιάρηδες.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".