Έβρισες το VAR; Βαρύ πρόστιμο και αποκλεισμός!

Στην Ιταλία φαίνεται πως έχουν πάρει πολύ σοβαρά το θέμα του συστήματος με το βίντεο, αφού έπεσε η πρώτη βαριά... καμπάνα σε παράγοντα της Γιουβέντους, ο οποίος έβρισε στην "φυσούνα" τον χειριστή του VAR.

Δεν ξέρουμε αν οι μηχανές ξεκίνησαν την... επίθεση τους (αλά Terminator), το μόνο σίγουρο είναι πως όποιος πει κουβέντα εναντίον τους, αμέσως τρώει τιμωρία! Σε σημείο που πέραν του προστίμου των 20.000€, έχουμε και αποκλεισμό από τα γήπεδα για 14 μέρες.

Κάπως έτσι την πάτησε ο τεχνικός διευθυντής της Γιουβέντους, Φάμπιο Παρατίτσι, ο οποίος μπαίνοντας στην φυσούνα, μετά το 2-2 κόντρα στην Αταλάντα, άρχισε να βρίζει το... σύστημα VAR και το χειριστή του.

Η ιταλική ομοσπονδία θέλησε να στείλει αυστηρό μήνυμα και τον έθεσε στο περιθώριο έστω και προσωρινά, βάζοντας φρένο στους υποψήφιους... παραπονιάρηδες.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.