Έχει έτοιμες 100.000 φανέλες Ρονάλντο και περιμένει ξεπούλημα!

Η Γιουβέντους είναι αισιόδοξη για το happy end στο σίριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και κοιτάζει ήδη την επόμενη μέρα: την... πρώτη του Πορτογάλου σούπερ σταρ στο Τορίνο. Διαβάστε το story.

Έχει έτοιμες 100.000 φανέλες Ρονάλντο και περιμένει ξεπούλημα!
AP PHOTO/PAVEL GOLOVKIN

Αρχικά η πληροφορία διέρρευσε δειλά δειλά όμως τώρα δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να αγαπάει το ποδόσφαιρο και να μην γνωρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι με το ένα πόδι στην Μαδρίτη και το άλλο στο... Τορίνο!

Η προβληματική σχέση του "CR7' με τον Φλορεντίνο Πέρεθ έδωσε θάρρος στην Γιουβέντους να κυνηγήσει κάτι που φαινόταν ακατόρθωτο ως τώρα και όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ είναι τώρα πολύ κοντά στο να υπογράψει μαζί της.

Οι νταμπλούχοι Ιταλίας των τεσσάρων τελευταίων ετών είναι έτοιμοι να δώσουν 100.000.000 ευρώ στην Ρεάλ και στον ίδιο 30.000.000 ευρώ ετησίως προσφέροντάς του ένα τετραετές συμβόλαιο και στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων σχεδιάζουν μάλιστα και την επόμενη ημέρα.

Ήδη έχουν διαρρεύσει viral φωτογραφίες με τυπωμένες φανέλες της Γιουβέντους με το όνομα του Ρονάλντο στην πλάτη και το αγαπημένο του Νο 7 (το φοράει τώρα ο Χουάν Κουαδράδο αλλά δεν έχει φυσικά πρόβλημα να το παραχωρήσει αν γίνει το super deal) ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για... 100.000 φανέες που έχει παραγγείλει ήδη η "βέκια σινιόρα" για εκτύπωση!

Μένει πλέον να δούμε αν όλη αυτή η αισιοδοξία έχει βάση, με πληροφορίες από την Ιταλία να αναφέρουν πως μέχρι τις 20 Ιουλίου ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα ανήκει επίσημα στους "μπιανκονέρι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK