Φήμες για απόσυρση του Μπουφόν!

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση το προσεχές καλοκαίρι. Είναι βάσιμες οι φήμες ή πρόκειται για καπνό χωρίς φωτιά;

"Βουίζουν" τις τελευταίες ώρες οι φήμες στην Ιταλία που θέλουν τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν να "κρεμάει τα γάντια του" στο τέλος της σεζόν.

Την "φωτιά" άναψε με δημοσίευμά της η "Corriere della Sera" αναφέροντας ότι ο Ιταλός τερματοφύλακας πήρε την δύσκολη απόφαση να αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου, και την φούντωσε ακόμη περισσότερο λέγοντας ότι η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει το προσεχές διάστημα.

Ο ίδιος, έχει δηλώσει ότι το μεγάλο του όνειρο ήταν να αγωνιστεί ξανά στο Μουντιάλ με το εθνόσημο στο στήθος, κάτι που δεν θα συμβεί αφού η εθνική Ιταλίας αποκλείστηκε απ΄την Σουηδία. 

Παρότι οι αρχικές εκτιμήσεις ήθελαν τον 40χρονο εμβληματικό αρχηγό της "Vecchia Signora", Τζίτζι Μπουφόν να συνεχίζει για ακόμη έναν χρόνο χρόνο, όλα δείχνουν ότι έγινε η μεγάλη ανατροπή στα δεδομένα και ο Ιταλός θρύλος θα αποσυρθεί.

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.