Γέμισαν το γήπεδο με το νέο σήμα της Γιουβέντους

Οι παίκτες της Γιουβέντους φορούν φανέλες που έχουν πάνω το ιστορικό σήμα του συλλόγου κόντρα στην Λάτσιο όμως το νέο logo βρίσκεται παντού στο γήπεδο της "κυρίας" (PHOTOS).

Γιουβέντους της... νέας εποχής! Η "βέκια σινιόρα" του ιταλικού ποδοσφαίρου υποδέχεται αυτήν την ώρα την Λάτσιο σε ένα ακόμα σημαντικό ματς που δίνει με στόχο το 6ο σερί σκουντέτο (δεν το έχει πετύχει καμία άλλη ομάδα στην ιστορία της Serie A) και το ματς αυτό έχει μία ιδιαιτερότητα για την ποδοσφαιρική οικογένεια των Τορινέζων.

Είναι το πρώτο που γίνεται λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου logo των "μπιανκονέρι" (το οποίο προκάλεσε μάλιστα ποικίλλες αντιδράσεις ακόμα και στους οπαδούς της ομάδας), με το νέο σήμα που ήρθε να αντικαταστήσει το ιστορικό σήμα της ομάδας να κάνει την εμφάνισή του σε κάθε σχεδόν γωνιά του "Juventus Stadium".

Στις φανέλες δεν έχει ακόμα προστεθεί όμως χαρτονάκια με το σήμα βρίσκονταν σε κάθε κάθισμα ενώ υπήρχε και ένα γιγάντιο πανό με αυτό που απλώθηκε την ώρα που οι παίκτες των δύο ομάδων παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν την πρώτη σέντρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ιστορικό γεγονός: Άλλαξε σήμα η Γιουβέντους!
Το νέο σήμα της Γιουβέντους θυμίζει κάτι από... τένις!
"Kόλασε" και την Γιουβέντους η Ρατακόφσκι
Τι κρύβει πίσω του το νέο έμβλημα της Γιουβέντους
Επικό τρολάρισμα στην Άρσεναλ με αφορμή το νέο σήμα της Γιουβέντους