Γύρισε από την κόλαση η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 μετά από δυο... γκάφες, όμως σοβαρεύτηκε και όχι μόνον ισοφάρισε την Τζένοα, αλλά πήρε πανηγυρικό τρίποντο με 4-2. Χατ-τρικ ο Ντιμπάλα (VIDEO).

Juventus' Paulo Dybala, center, celebrates after scoring during the Italian Super Cup final match between Lazio and Juventus at Rome's Olympic stadium, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
Dybala AP

Αρκετά χαλαρά μπήκαν στο ξεκίνημα οι παίκτες του Μάσιμο Αλέγκρι, με αποτέλεσμα μόλις στο 1ο λεπτό ο Πιάνιτς να βάλει... αυτογκόλ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λιχστάινερ πάτησε τον Γκαλαμπίνοφ από πίσω και ο Βούλβαρος άσος από τα 11 βήματα έκανε το 2-0 για την Τζένοα.

Από εκείνο το σημείο και αργότερα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ σοβαρεύτηκε. Ο Ντιμπάλα με σουτ στο 134' και πέναλτι στο 45' ισοφάρισε σε 2-2, ενώ 62΄ο Κουαρδάδο ολοκλήρωσε την ανατροπή, για να κάνει το τελικό 2-4 ξανά ο Ντιμπάλα στο 92ο λεπτό.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Μπιράσκι, Ροσετίνι, Χεντιλέτι, Μπερτολάτσι, Μιγκέλ Βελόζο, Λάζοβιτς, Λασάλτ, Πάντεβ (78' Λαπαντούλα), Τααράμπτ (51' Παλαντίνο), Γκαλαμπίνοφ (72' Σεντουριόν).

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Λίχτσταϊνερ (74' Μπαρτζάλι), Ρουγκάνι, Κιελίνι, Αλέξ Σάντρο, Κεντίρα (58' Ματουιντί), Πιάνιτς (81' Μπεντανκούρ), Κουαδράδο, Μάντζουκιτς, Ντιμπάλα, Ιγκουαΐν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK