Η ακόρεστη δίψα του Μπουφόν για τίτλους!

Δεν το βάζει κάτω ο Τζίτζι Μπουφόν. Εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να διεκδικήσει και άλλους τίτλους και για να τα καταφέρει δεν αποκλείει να παίξει ακόμα και μετά το Μουντιάλ του 2018.

Το πήρε απόφαση ο Τζίτζι Μπουφόν και αποσύρεται στο τέλος της επόμενης σεζόν! Σίγουρο; Οχι και τόσο καθώς ο ίδιος ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έβαλε ένα μεγάλο "αλλά"...

Αν, λοιπόν, ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους κατακτήσει με τη "γηραιά κυρία" το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δεν αποκλείεται να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να αγωνίζεται.

Το κίνητρό του είναι απολύτως συγκεκριμένο. Αν κατακτήσει το "τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά", αυτό που λείπει από τη μεγάλη συλλογή του, τότε θα ανοίξει ο δρόμος να πάρει τόσο το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ποιος λογαριάζει, στο κάτω-κάτω της γραφής, την ηλικία όταν πρόκειται για τίτλους και δόξα. Ο Μπουφόν τα θέλει όλα και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να τα διεκδικήσει. Ο θεός του ποδοσφαίρου είναι μαζί του...

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!