Η ακόρεστη δίψα του Μπουφόν για τίτλους!

Δεν το βάζει κάτω ο Τζίτζι Μπουφόν. Εκτός από το Τσάμπιονς Λιγκ θέλει να διεκδικήσει και άλλους τίτλους και για να τα καταφέρει δεν αποκλείει να παίξει ακόμα και μετά το Μουντιάλ του 2018.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon grimaces during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
buffon AP

Το πήρε απόφαση ο Τζίτζι Μπουφόν και αποσύρεται στο τέλος της επόμενης σεζόν! Σίγουρο; Οχι και τόσο καθώς ο ίδιος ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους έβαλε ένα μεγάλο "αλλά"...

Αν, λοιπόν, ο εμβληματικός αρχηγός της Γιουβέντους κατακτήσει με τη "γηραιά κυρία" το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ, τότε δεν αποκλείεται να συνεχίσει για έναν ακόμη χρόνο να αγωνίζεται.

Το κίνητρό του είναι απολύτως συγκεκριμένο. Αν κατακτήσει το "τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά", αυτό που λείπει από τη μεγάλη συλλογή του, τότε θα ανοίξει ο δρόμος να πάρει τόσο το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ όσο και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Ποιος λογαριάζει, στο κάτω-κάτω της γραφής, την ηλικία όταν πρόκειται για τίτλους και δόξα. Ο Μπουφόν τα θέλει όλα και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για να τα διεκδικήσει. Ο θεός του ποδοσφαίρου είναι μαζί του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK