Η φωτογραφία που έφερε την πρώτη διαφωνία με τον μάνατζερ του Ροναλντο

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους είναι τρισευτυχισμένοι με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρόλα αυτά δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους για ενα "φάουλ" του μάνατζερ του "CR7" μετά τις υπογραφές.

Η φωτογραφία που έφερε την πρώτη διαφωνία με τον μάνατζερ του Ροναλντο

Μην κάτσετε να σκεφτείτε πολύ για το ποιοι οπαδοί είναι εκείνοι που αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουν... ζάχαρη ό,τι και αν συμβεί από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος Αυγούστου. Είναι φυσικά της Γιουβέντους με την πρωταθλήτρια Ιταλιάς των επτά τελευταίων ετών και νταμπλούχος των τεσσάρων τελευταίων να κάνει την υπέρβαση, αποκτώντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μία υπέρβαση που μεταφράζεται σε πάρα πολλά μηδενικά, με τους "μπιανκονέρι" να καταβάλλουν 100.000.000 ευρώ στην Ρεάλ και 12.000.000 ευρώ στο γραφείο μάνατζερ που εκπροσωπεί τον παίκτη αλλά και να προσφέρουν ένα μυθικό τετραετές συμβόλαιο στον Πορτογάλο, ήτοι 30.000.000 ευρώ ετησίως.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ακόμα και σε μία στιγμή που σύσσωμος ο οργανισμός "Γιουβέντους" βρίσκεται σε κατάσταση εφορίας και έκστασης, υπήρχε ένα γεγονός που ναι μεν πέρασε στα... ψιλά, ωστόσο ενόχλησε τους ανθρώπους της "βέκια σινιόρα" και θέλησαν να το διοχετεύσουν στα ιταλικά μίντια.

Portugal's Cristiano Ronaldo leaves the pitch after his team was eliminated during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Portugal's Cristiano Ronaldo leaves the pitch after his team was eliminated during the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP PHOTO/DARKO VOJINOVIC

Πρόκειται για τη φωτογραφία που διέρρευσε με τον Αντρέα Ανιέλι να κάνει πρόποση με ένα ποτήρι σαμπάνιας μαζί με τον Ρονάλντο, τον Μέντες και μερικά ακόμα άτομα παρουσία των οποίων έπεσαν οι υπογραφές, με τον ισχυρό άνδρα της Γιουβέντους να μην επιθυμεί η φωτογραφία να βγει προς τα έξω.

Αυτό έγινε από ανθρώπους του Ζόρζε Μέντες που την τράβηξαν, με τον Ανιέλι να δυσφορεί για το "φάουλ" (δεν είχε δώσει την έγκρισή του) αλλά να καθίσταται σαφές πως αυτή η διαφωνία δεν είναι δυνατόν να διαταράξει τις σχέσεις των δύο ανδρών.

Πόσο μάλλον από τη στιγμή που όλοι τους θέλουν να δουν τον Ρονάλντο να μεγαλουργεί με την ασπρόμαυρη φανέλα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια...

News 24/7

24MEDIA NETWORK