Παρουσιάστηκε ο Ιγκουαΐν: "Ο Ντε Λαουρέντις με έσπρωξε στη Γιουβέντους"

Η Γιουβέντους παρουσίασε την Πέμπτη (28/7) με κάθε επισημότητα το νέο μεταγραφικό απόκτημά της, Γκονσάλο Ιγκουαΐν, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Παρουσιάστηκε ο Ιγκουαΐν: "Ο Ντε Λαουρέντις με έσπρωξε στη Γιουβέντους"

Την Τετάρτη (27/7) έφτασε στο Τορίνο γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της Γιουβέντους, διάλεξε το Νο 9 και την Πέμπτη (28/7) ήρθε η ώρα να παρουσιαστεί επίσημα από τη νέα ομάδα του. Έτσι κι έγινε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ

Για τους οπαδούς της Νάπολι: "Εμεινα σιωπηλός αυτές τις ημέρες αλλά τώρα θα μιλήσω. Πέρασα τρία υπέροχα χρόνια στη Νάπολι, δεν έχω να πω κάτι άλλο παρά να ευχαριστήσω τους Ναπολιτάνους για όλη την αγάπη που μου έδωσαν. Πήρα, όμως, μια απόφαση για δικούς μου λόγους και τώρα σκέφτομαι τη Γιουβέντους, στην οποία είναι το παρόν και το μέλλον για μένα. Θέλω ξανά να ευχαριστήσω τους Ναπολιτάνους γιατί ήταν υπέροχοι μαζί μου. Καταλαβαίνω ότι είναι εκνευρισμένοι τώρα, έχω δει τι γίνεται στην πόλη αυτές τις ημέρες αλλά πήρα μια απόφαση που έπρεπε να πάρω και είμαι χαρούμενος για αυτό".

Για τον λόγο που επέλεξε τη Γιουβέντους: "Πρώτα από όλα γιατί είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, μια σπουδαία ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια αμφιβολία για αυτό. Έχουν τη νοοτροπία του νικητή, έχουν ένα εκπληκτικό project και αυτοί είναι κάποιοι από τους λόγους για τους οποίους ήρθα εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Ανιέλι και τους Μαρότα και Παράτιτσι γιατί έκαναν τα πάντα για να με αποκτήσουν και πρέπει να τους αποδείξω τώρα γιατί τα έκαναν όλα αυτά. Ελπίζουμε να έχουμε μια σπουδαία σεζόν".

Για το αν έχει να πει κάτι στον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις: "΄Όχι. Μαζί του δεν είχα καμία σχέση γιατί ο τρόπος σκέψης του δεν είναι και ο δικός μου τρόπος σκέψης. Μόνο αυτό. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρά μόνο ότι η απόφαση που πήρα οφείλεται κατά κάποιο τρόπο και σε αυτόν, είναι σαν να με έσπρωξε προς αυτή την απόφαση. Είμαι ευτυχισμένος επειδή βρίσκομαι εδώ και θέλω πλέον να ευχαριστήσω τη διοίκηση που βρήκα εδώ, όλα όσα έκαναν για να με αποκτήσουν. Σκέφτομαι μόνο τη Γιουβέντους πλέον".

News 24/7

24MEDIA NETWORK