H Γιουβέντους τα δίνει όλα για τον... φονιά της!

Παρί, Μάντσεστερ, Κίνα ήταν μέχρι πρότινος οι πιθανοί προορισμοί του Κριστιάνο Ρονάλντο εφόσον αποφάσιζε ότι δεν έχει πλέον μέλλον στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα, πάντως, με ιταλικές πηγές κανείς δεν πρέπει να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο CR7 να φορέσει τη φανέλα της "Γιούβε".

H Γιουβέντους τα δίνει όλα για τον... φονιά της!

Η ιταλική εφημερίδα "Tuttosport" βάζει... φωτιά στο καλοκαίρι αποκαλύπτοντας τη διάθεση της οικογένειας Ανιέλι για ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά "μπαμ" στην ιστορία!

Διαβάζουμε λοιπόν πως ο οργανισμός Γιουβέντους τα έχει βάλει κάτω και ψάχνει τρόπο για να φέρει στο Τορίνο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο CR7 έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αποχώρησης από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ όλα αναμένεται να πάρουν το δρόμο τους εντός των ημερών. O Πορτογάλος σταρ είχε δεσμευτεί ότι μετά το τέλος των υποχρεώσεών του στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξεκαθαρίσει τι θέλει να κάνει τη νέα χρονιά.

Στην Ιταλία, παρά τη δυσκολία στην υπόθεση, σημειώνουν ότι οι σχέσεις της Γιουβέντους με τον μεγαλομάνατζερ και εκπρόσωπο του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες βρίσκονται σε εξαιρετικό επίπεδο, κι δεν αποκλείεται ο ατζέντης να βάλει το χεράκι του για να γίνει η σπουδαία μετακίνηση από τη Μαδρίτη στο Τορίνο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ισπανία τονίζουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο για να μείνει στο "Μπερναμπέου" απαιτεί από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τον κάνει τον πλουσιότερο αθλητή του κόσμου, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με απολαβές 50.000.000 ευρώ το χρόνο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK