Η Γιουβέντους βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπουφόν!

Τι κι αν ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι έχρισε τον Στσέσνι ως αντικαταστάτη του Μπουφόν; Τα ιταλικά Μέσα τονίζουν ότι η απόκτηση ενός εκ των πιο φιλόδοξων τερματοφυλάκων της γειτονικής χώρας, μαρτυρά άλλα.

Η Γιουβέντους βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπουφόν!
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους δεν έχασε χρόνο. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του Τζανλουίτζι Μπουφόν πως το ματς με την Ελλάς Βερόνα θα είναι το τελευταίο του με τη φανέλα της ομάδας, οι πρωταθλητές φέρονται έτοιμοι να ανακοινώσουν τον νέο τους ηγέτη κάτω απ' τα γκολπόστ.

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι σε συνέντευξη του, η "Γηραιά Κυρία" του ιταλικού ποδοσφαίρου θέλει να αποκτήσει τον Ματία Περίν, λέγοντας: "Νομίζω ότι η Γιουβέντους περίμενε να ακούσει τα τελευταία λόγια του Μπουφόν, μέχρι να κινηθεί για να αποκτήσει τον Περίν. Αναμένεται να έχουμε πολύ σύντομα εξελίξεις".

Η Γιουβέντους βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπουφόν!
AP PHOTO/TANO PECORARO

Όσον αφορά τις προθέσεις του παίκτη, ήταν σαφής και κατηγορηματικός: "Η επιθυμία του τερματοφύλακα μας είναι ξεκάθαρη. Θέλει να φύγει και ξέρει ακριβώς τον προορισμό. Ο Ματία έχει πάρει την απόφαση του, αλλά δεν θα υπάρξουν δημοπρασίες. Τα χρήματα που ζητάμε είναι δεδομένα".

Ο 25χρονος τερματοφύλακας των "ροσομπλού" μοιάζει πιο έτοιμος από ποτέ να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Αυτό θα είχε συμβεί πολύ νωρίτερα, αλλά το ιατρικό του ιστορικό έκανε τις ενδιαφερόμενες ομάδες διστακτικές.

Ο τελευταίος του σοβαρός τραυματισμός ήταν τον Ιούνιο του 2017, όταν και έπαθε ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου, πλήγμα που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης για 173 ημέρες. Την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια και η τιμή του ανέρχεται στα 20.000.000€.

News 24/7

24MEDIA NETWORK