Η παρομοίωση του Κιελίνι για την Ρεάλ... τρομάζει

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι πιστεύει στην πρόκριση της Γιουβέντους απέναντι στην Ρεάλ όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να στάξει μέλι για τους "μερένγκες" αλλά και για δύο παίκτες συγκεκριμένα...

Juventus' Giorgio Chiellini celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein))
Juventus' Giorgio Chiellini celebrates at the end of a the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. Juventus won 2-1. (AP Photo/Frank Augstein)) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

"Φέτος είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να κάνουμε κάτι το εξαιρετικό, είμαστε πεπεισμένοι πως μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος του δρόμου.

Ξέρουμε πως ομάδες όπως η Μπάγερν και η Μάντσεστερ Σίτι τα πηγαίνουν καλά αλλά στο τέλος οι ισπανικές δείχνουν να έχουν το κάτι παραπάνω", δήλωσε αρχικά ο Ιταλός στόπερ σε συνέντευξή του στην "Mundo Deportivo" ενόψει της τιτανομαχίας Γιουβέντους-Ρεάλ (ζευγάρι του περυσινού τελικού) στα προημιτελικά του Champions League, για να προσθέσει:

"Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς η Γιουβέντους καταφέρνει πάντα να σηκώνεται ενώ μοιάζει μερικές φορές να είναι... πεθαμένη. Είναι μία αρετή που έχει και αδυνατώ να εξηγήσω. Έχει να κάνει με θυσίες, με δουλειά χρόνων και φιλοδοξία. Έτσι είναι και η Ρεάλ: σε δαγκώνουν και μετά σε σκοτώνουν".

Juventus' Giorgio Chiellini, left, challenges for the ball with Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Juventus' Giorgio Chiellini, left, challenges for the ball with Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Πέρα πάντως από το δέος με το οποίο αντιμετωπίζει την δώδεκα φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, ο Κιελίνι έκανε ειδική μνεία σε δύο κολώνες της ομάδας του Ζιντάν, τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Σέρχιο Ράμος.

"Γιατί πρέπει αναγκαστικά να επιλέξω μεταξύ Ρονάλντο και Μέσι; Ο CR7 ήταν ένα "7άρι" που τα κατέστρεφε όλα, τώρα είναι ένα "9άρι" που προκαλεί τρόμο: άλλαξε τον τρόπο που παίζει, ίσως λόγω του τραυματισμού που είχε μετά το Euro 2016 η για να κάνει οικονομία δυνάμεων καθώς περνούν τα χρόνια. Ο Μέσι από την πλευρά του έχει μία κτηνώδη ταχύτητα στην αρχή, δεν μπορείς να τον σταματήσεις.

Για αμυντικό δεν υπάρχει όμως δίλημμα. Ο Σέρχιο Ράμος είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο. Υπάρχει φυσικά και ο Πικέ, ειδικά τώρα που είναι ζευγάρι στην άμυνα της Μπαρτσελόνα με τον Ουμτιτί είναι πολύ δυνατός, αλλά δεν θα αποκτήσει ποτέ την τεχνική και την έκρηξη του Ράμος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK