Η προθεσμία της Γιουβέντους για Ιγκουαΐν και το plan b με Καβάνι

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν παραμένει πρώτος στόχος της Γιουβέντους, ωστόσο πρέπει να βιαστεί. Στο βάθος... Έντισον Καβάνι.

Η προθεσμία της Γιουβέντους για Ιγκουαΐν και το plan b με Καβάνι
Καβάνι-Ιγκουαΐν-Νάπολι

Δύο επιθετικοί της Νάπολι, ένας πρώην και ένας νυν, αποτελούν μεταγραφική προτεραιότητα για τη Γιουβέντους.

Η "γηραιά κυρία" θέλει να αναπληρώσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο το κενό του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης που ενεργοποίησε τη ρήτρα επαναγοράς.

Πρώτος στόχος παραμένει ο κορυφαίος επιθετικός της Serie A πέρυσι και ρέκορντμαν τερμάτων σε μία σεζόν στην κατηγορία (36), Γκονσάλο Ιγκουαΐν. Ο φορ των "παρτενοπέι" φέρεται να έχει πει το "ΟΚ" στους ανθρώπους των "μπιανκονέρι", ωστόσο ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αντιστέκεται σθεναρά.

Ο Αουρέλιο ντε Λαουρέντις έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό πως ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός θα αποχωρήσει από τον σύλλογο μόνο εάν μία ομάδα καταβάλει το ποσό που προβλέπεται από τη ρήτρα αποδέσμευσης.

Αυτό είναι 94.736.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να καταβληθεί σε δύο ισόποσες δόσεις, με έναν όρο: η ρήτρα αυτή ισχύει μέχρι τις 31 Ιουλίου. Σε περίπτωση που κάποια ομάδα θέλει να κάνει δικό της τον παίκτη από 1η Αυγούστου κι έπειτα, θα πληρώσει και ένα ποσό παραπάνω ως ποινή.

Ο ίδιος ο παίκτης τηρεί στάση αναμονής και τη Δευτέρα ετοιμάζεται να ενταχθεί στην προετοιμασία του συλλόγου. Οι σχέσεις του με τον πρόεδρο των δευτεραθλητών Ιταλίας είναι κάκιστες και αποτελούν τον βασικό λόγο για την επιθυμία του να αποχωρήσει. Παρ' όλα αυτά, δεν εκβιάζει τίποτα και περιμένει τις δύο ομάδες να ξανακαθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΒΑΝΙ

Εάν οι "μπιανκονέρι" δεν κατορθώσουν να κάνουν το κόλπο γκρόσο με τον Ιγκουαΐν, θα απευθυνθούν στον... προκάτοχό του στη γραμμή κρούσης της Νάπολι, στον Έντινσον Καβάνι.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να έχασε τον αρχισκόρερ της τα τελευταία τέσσερα χρόνια, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, ωστόσο δεν εμφανίζεται αρνητική να παραχωρήσει και τον Έντινσον Καβάνι, εάν ικανοποιηθεί οικονομικά.

Η Τσέλσι έχει κάνει ήδη πρόταση ύψους 50.000.000 ευρώ για τον Ουρουγουανό επιθετικό, η οποία απορρίφθηκε ως χαμηλή. Οι πρωταθλητές Γαλλίας αρχίζουν τις συζητήσεις από τα 75.000.000 ευρώ, ένα ποσό που η Γιουβέντους θα είναι σε θέση να καλύψει, εάν ολοκληρωθεί η πώληση του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο 29χρονος επιθετικός της Παρί ψάχνει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή μετά από τρία χρόνια στο περιθώριο στο "Παρκ ντε Πρενς" και η Γιουβέντους του παρέχει αυτήν τη δυνατότητα σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει καλά και στο οποίο "έχτισε" το όνομά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Το μεταγραφικό πάρε δώσε της Serie A

News 24/7

24MEDIA NETWORK