Η τρομερή έκρηξη του Μάντζουκιτς κόντρα στα... πρόβατα!

Η Γιουβέντους δέχτηκε αμείλικτη κριτική από τους αντιπάλους της μετά τη βαριά ήττα από την Ρεάλ στον τελικό του CL και ο Μάρκο Μάντζουκιτς αποφάσισε να απαντήσει. Με ατάκα-φωτιά!

Η τρομερή έκρηξη του Μάντζουκιτς κόντρα στα... πρόβατα!

Ο Μάριο Μάντζουκιτς πέτυχε ίσως το ωραιότερο γκολ της φετινής σεζόν στο Champions League με το εκπληκτικό γυριστό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής που νίκησε τον Νάβας όμως η ατυχία του ήταν πως όχι μόνο δεν συνδυάστηκε με θετικό αποτέλεσμα για την Γιουβέντους αλλά αποδείχτηκε γκολ... παρηγοριάς, με την Ρεάλ να πετυχαίνει τέσσερα γκολ στον τελικό.

Juventus' Mario Mandzukic celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland
Juventus' Mario Mandzukic celebrates after scoring during the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium Stadium in Cardiff, Wales, Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Tim Ireland AP

Ανεξάρτητα βέβαια από αυτό, ο Κροάτης μπορεί να υπερηφανεύεται για το γεγονός πως είναι πλεον ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν σκοράρει σε τελικό με δύο διαφορετικές ομάδες (είχε βρει δίχτυα για την Μπάγερν σε αυτόν του 2013 κόντρα στην Ντόρτμουντ), ενώ με ανάρτησή του στο Instagram θέλησε να βάλει στη... θέση τους τους haters των Τορινέζων που "ξεσάλωσαν" μετά την ήττα τους στο Κάρντιφ.

"Ένα λιοντάρι δεν αγχώνεται από τη γνώμη ενός προβάτου", ήταν το σχόλιο του Κροάτη, ο οποίος το συνόδευσε με φωτογραφία από τους (αρκετούς) τίτλους που έχει κατακτήσει.

Photo Credits: AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK