Ήταν να μην πάρει φόρα ο Ντιμπάλα...

Ο Πάουλο Ντιμπάλα πήρε φόρα μετά τα χρυσά του γκολ κόντρα σε Λάτσιο και Τότεναμ, με το νέο "θύμα" να είναι αυτή η φορά η Ουντινέζε για την 28η αγωνιστική στη Serie A (VIDEO).

Juventus' Paulo Dybala, right, celebrates with his teammate Gonzalo Higuain after scoring his side second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus' Paulo Dybala, right, celebrates with his teammate Gonzalo Higuain after scoring his side second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Το προηγούμενο διάστημα ο Πάουλο Ντιμπάλα έδειχνε να έχει χάσει τη φόρμα του και για αυτό το λόγο ο Μάσιμο Αλέγκρι τον είχε βγάλει εκτός 11άδας μέχρι να ξαναβρεί τον εαυτό του και φαίνεται πως ο πάγκος όχι μόνο του έκανε καλό, αλλά τον πείσμωσε σε τέτοιο βαθμό ώστε τώρα να χαρίζει διαδοχικές νίκες στην Γιουβέντους.

Η αρχή έγινε το περασμένο Σάββατο όταν σκόραρε για την Γιουβέντους στο 93ο λεπτό του αγώνα με την Λάτσιο στο "Ολίμπικο" (πρώτη τελική της "βέκια σινιόρα" στο ματς) και χάρισε στην ομάδα του μία τεράστια νίκη στη μάχη για το έβδομο σερί σκουντέτο.

Το κρεσέντο του συνεχίστηκε μεσοβδόμαδα, όταν πήρε μία τρομερή κάθετη μπαλιά από τον Ιγκουαΐν στο ματς του Λονδίνου με την Τότεναμ και εκτέλεσε τον Λορίς, κάνοντας το 2-1 για τους Τορινέζους και υπογράφοντας με μεγαλειώδες τρόπο την πρόκρισή τους στις 8 κορυφαίες ομάδες του Champions League.

Μην νομίζετε όμως πως ο Αργεντινός κατέβασε στροφές γιατί κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ίσα-ίσα, ήταν εκείνος που "καθάρισε" για την ομάδα του Αλέγκρι και στην 28η αγωνιστική της Serie A, αφού με δύο δικά του γκολ ήρθε το 2-0 στο "Juventus Stadium" επί της Ουντινέζε που εκτόξευσε τους Τορινέζους στο +2 επί τη Νάπολι δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε του μαραθωνίου.

Το πρώτο με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ από το "γλυκό" αριστερό του πόδι και το δεύτερο με ψύχραιμο πλασέ εντός περιοχής μετά από σούπερ ασίστ του Ιγκουαΐν...

Αυτή ήταν η 11η συνεχόμενη νίκη στη Serie A για την Γιουβέντους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιγκουαιν είχε ευκαιρία να σκοράρει και αυτός κόντρα στην Ουντινέζε αλλά ο Μπιζάρι απέκρουσε πέναλτι του Αργεντινού στράικερ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ 2-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK