Ιστορικό ρεκόρ ο Μπουφόν, σοκ με Μπαρτσάλι!

Κόντρα στην Κιέβο ο Τζίτζι Μπουφόν έγραψε ιστορία όσον αφορά στις συμμετοχές στη Serie A όμως το ματς ξεκίνησε εφιαλτικά για την Γιουβέντους ελέω του τραυματισμού του Μπαρτσάλι.

Ιστορικό ρεκόρ ο Μπουφόν, σοκ με Μπαρτσάλι!

Το ξεκίνημα του αγώνα στην Βερόνα βρήκε την Γιουβέντους να "γιορτάζει", καθώς ο Τζανλουίτζι Μπουφόν έφτασε απέναντι στην Κιέβο στις 600 συμμετοχές στη Serie A (πριν λίγο καιρό είχε φτάσει και τα 100 ματς στο Champions League) και έγινε ο τέταρτος που έφτασε αυτό το στόχο μετά τους Μαλντίνι, Σανέτι και Τότι.

Δυστυχώς για τους πρωταθλητές Ιταλίας η χαρά για τον 38χρονο κίπερ επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Αντρέα Μπαρτσάλι στο πρώτο λεπτό, με τον Ιταλό κεντρικό αμυντικό να τραυματίζεται σοβαρά στον ώμο κα να χρειάζεται να μπει φορείο για να μετακινηθεί εκτός γηπέδου πριν πάρει τη θέση του ο Μπονούτσι.

Σε περίπτωση μάλιστα που επιβεβαιωθούν οι φόβοι για κάταγμα, είναι αρκετά πιθανό να μην επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους, δημιουργώντας έναν ακόμα "πονοκέφαλο" για τον Αλέγκρι στην άμυνα αφού δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Κιελίνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK