Με αγκωνιά, κουτουλιά και φτυσιά, δεν γλιτώνεις από το VAR!

Την ώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο "συστηνόταν" στον κόσμο της Γιουβέντους με δύο γκολ, ο Ντόουγκλας Κόστα έδειχνε τον χειρότερο εαυτό του, με το VAR να κινητοποιείται και να τον στέλνει στα αποδυτήρια!

Με αγκωνιά, κουτουλιά και φτυσιά, δεν γλιτώνεις από το VAR!

Οι φίλοι της Γιουβέντους που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Juventus Stadium" για το ματς με την Σασουόλο θα έχουν να το λένε για πολλά χρόνια πως είδαν από κοντά τα δύο πρώτα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Παρά τη χαρά όμως που υπήρχε στην μπιανκονέρα φαμίλια για το φινάλε της αφλογιστίας του Πορτογάλου και το "4 στα 4" στο φετινό Καμπιονάτο (για πρώτη φορά στην ιστορία της αρχίζει με "4 στα 4" δύο διαδοχικές σεζόν αφού το είχε πετύχει και πέρυσι), υπήρχε παράλληλα και προβληματισμός για έναν παίκτη της.

Αυτός ήταν ο Ντόουγκλας Κόστα, ο οποίος στις καθυστερήσεις του αγώνα και λίγα δευτερόλεπτα αφότου η Σασουόλο είχε μειώσει στο σκορ, είχε ένα "κρεσέντο" που δύσκολα θα ξεχαστεί.

"Θύμα" του ο Ντι Φραντσέσκο από πλευράς φιλοξενουμένων, με τον Βραζιλιάνο εξτρέμ να του ρίχνει πρώτα αγκωνιά, στη συνέχεια κουτουλιά (είδε μόνο την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Κίφι), για να ολοκληρώσει το... θεάρεστο έργο του με φτύσιμο στο πρόσωπο!

Η τελευταία του απαίσια χειρονομία είχε ως αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί το VAR και να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων...

News 24/7

24MEDIA NETWORK