MLS καλεί Πίρλο

Στο MLS και συγκεκριμένα στη Νιου Γιορκ Σίτι, όπου θα είναι συμπαίκτης με τους Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια σκέφτεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέα Πίρλο.

MLS καλεί Πίρλο

Η παρουσία του Αντρέα Πίρλο στο παιχνίδι των New York Yankees με τους Tigers "φούντωσε" τις φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στο MLS για λογαριασμό της Νιου Γιορκ Σίτι.

O άσος της Γιουβέντους φέρεται να έχει συνομιλήσει με τον Φεράν Σοριάνο, τον γενικό διευθυντή της Νιου Γιορκ Σίτι για το ενδεχόμενο της παρουσίας του εκεί.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 36χρονος αναμένεται να υπογράψει την Παρασκευή (26/6) στη νεοσύστατη ομάδα της Νέας Υόρκης, όπου θα είναι συμπαίκτης με τους Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια, την ίδια ώρα που στην Ιταλία υποστηρίζεται ότι ο Πίρλο δεν θα φύγει από τους "μπιανκονέρι" πριν από τον Φεβρουάριο του 2016.

"Μίλησα με τον Αντρέα και του είπα τι πιστεύω. Ότι αυτή είναι μια εμπειρία που αξίζει. Φυσικά, μόνο αυτός μπορεί να αποφασίσει για το μέλλον του. Είχα 2,5 υπέροχα χρόνια στη Γιουβέντους. Κέρδισα ότι χρειαζόμουν και έκανα ότι μου ζητήθηκε. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στο Τορόντο και δεν μετανιώνω", δήλωσε ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Τορόντο και υπήρξε συμπαίκτης του Πίρλο στην εθνική Ιταλίας και στη Γιουβέντους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK