Μόλις 8 λεπτά ήθελε για το πρώτο του γκολ ο Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε από νωρίς τις άγριες διαθέσεις του καθώς μετά από μόλις οκτώ λεπτά αγώνα στο ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Πάνω από 5.000 φίλοι της "βέκια σινιόρα" είδαν διά ζώσης το ιστορικό αυτό γεγονός (PHOTOS+VIDEO).

Μόλις 8 λεπτά ήθελε για το πρώτο του γκολ ο Ρονάλντο!

Το Βίλαρ Περόζα (χωριό από το οποίο κατάγεται η οικογένεια Ανιέλι) έζησε μεγάλες πιένες το απόγευμα της Κυριακής καθώς αναμετρήθηκαν η πρώτη με τη δεύτερη ομάδα της Γιουβέντους, σε μία παραδοσιακή κόντρα (διεξάγεται κάθε χρόνο από το 1955) με την οποία εγκαινιάζει την εκάστοτε σεζόν η "βέκια σινιόρα".

Φέτος ο αγώνας αυτός απέκτησε εξέχουσα σημασία ελέω της μεταγραφικής βόμβας που έριξε μέσα στο καλοκαίρι η διοίκηση των Τορινέζων με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης και έτσι οι 5.000 και πλέον οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο έγραψαν ιστορία.

Όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να αποθεώσουν τον "CR7" κατά την αφιξή του αλλά θα έχουν να λένε και για το γεγονός πως είδαν διά ζώσης τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Αυτό έγινε μόλις στο 8ο λεπτό του αγώνα, με τον Κριστιάνο Ροναλντο να βρίσκει δίχτυα με σουτ μετά από ασίστ του Μπερναρντέσκι, με τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να έχει για συμπαίκτες του στην αρχή του αγώνα τους: Στσέσνι, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Άλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, Τζαν, Μπερναρντέσκι, Ντιμπάλα και Ντόουγκλας Κόστα.

Για την ιστορία, το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 5-0 υπέρ της ομάδας του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να πετυχαίνει δύο τέρματα.

Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK