Μπονούτσι, ο πιο ακριβοπληρωμένος άσος του Καμπιονάτο!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι δεν αφήνει απλά την Γιουβέντους για χάρη της Μίλαν αλλά γίνεται εκείνος ο πιο ακριβοπληρωμένος άσος της Serie A, πάνω από Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα!

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP

Το "κόλπο γκρόσο" του καλοκαιρού στην ποδοσφαιρική Ιταλία απέχει λίγες ώρες από το να ολοκληρωθεί και να προκαλέσει πάταγο και αναφερόμαστε στην περίπτωση της μετακίνησης του Λεονάρντο Μπονούτσι από την Γιουβέντους (μέλος της από το 2010) στην Μίλαν.

Το εντυπωσιακό μάλιστα όσον αφορά στο deal μεταξύ των δυο παραδοσιακών δυνάμεων της Serie Α δεν έχει να κάνει με τα χρήματα που θα πάρει η Γιουβέντους και τα οποία είναι πάρα πολλά (η Μίλαν ανέβασε την αρχική προσφορά και από τα 35.000.000 ευρώ έφτασε στα 40.000.000 ευρώ, όπως αποκάλυψε μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης η στήλη "Το Ευαγγέλιο") αλλά από τα κέρδη του παίκτη.

Όπως αναφέρουν εδώ και λίγη ώρα τα ΜΜΕ από τη γειτονική χώρα, ο 30χρονος διεθνής Ιταλός σέντερ μπακ θα γίνει σε λίγες ώρες ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του πρωταθλήματος, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν μαζί με τα μπόνους τα 10.000.000 ευρώ (πιθανότατα θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, οπότε μιλάμε για 50.000.000 ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό).

Αυτή τη στιγμή οι "μίδες" της Serie A είναι δύο συμπαίκτες του στην "βέκια σινιόρα", με τους Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα να παίρνουν αμφότεροι από 7.500.000 ευρώ το χρόνο έκαστος, όμως ο Μπονούτσι έχει πλέον την ευκαιρία να τους ξεπεράσει.

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport" το νέο του συμβόλαιο με τους "ροσονέρι" προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 7,5 εκ.ευρώ το χρόνο και 2,5 εκ.ευρώ μπόνους ενώ η "Premium Sport HD" υποστηρίζει πως θα πάρει 8 εκ.ευρώ κάθε χρόνο συν δύο μπόνους!

Photo Credits: AP Photo/Miguel Morenatti

News 24/7

24MEDIA NETWORK