"Μπούκαρε" και πάλι στο γυμναστήριο ο Ρονάλντο!

Όταν δεν έχει αγώνα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, αντί να χαλαρώνει φροντίζει να διατηρεί το σώμα του σε σούπερ κατάσταση "λιώνοντας" στο γυμναστήριο. Το ίδιο έκανε και μετά την Λάτσιο (PHOTOS).

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates after the end of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. Juventus won the game 2-0. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, celebrates after the end of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. Juventus won the game 2-0. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Σάββατο 18 Αυγούστου. Πρεμιέρα στη Serie A για την Γιουβέντους απέναντι στην Κιέβο στην Βερόνα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκοράρει καθώς "πέφτει πάνω" στον εξαιρετικό Σορεντίνο αλλά δεν πτοείεται, με την επόμενη ημέρα να τον βρίσκει στο γυμναστήριο και να στέλνει ευχές στους αμέτρητους φανς του στα ιταλικά.

Σάββατο 25 Αυγούστου. Δεύτερη αγωνιστική στο Καμπιονάτο και αυτή τη φορά ο "CR7" βρίσκει απέναντί του τον Στρακόσια, ο οποίος μπορεί να νικήθηκε από τους Πιάνιτς και Μάντζουκιτς στο 2-0 της Γιουβέντους επί της Λάτσιο αλλά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ τον σταμάτησε.

Ε, όπως καταλαβαίνετε, ο 33χρονος σούπερ σταρ δεν άλλαξε τις συνήθειές του, άλλωστε με αυτές πορεύεται εδώ και 15 χρόνια και για αυτό συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε τέτοιο υψηλό επίπεδο για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπήκε στο γυμναστήριο για να διατηρήσει τον εαυτό του fit και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία (με τη βοήθεια της Χεορχίνα Ροντρίγκεθ) όπου κάνει στρέτσινγκ, με αυτή τη PHOTO μέσα σε λιγότερο από μία ώρα από τη δημοσίευσή της να ξεπερνάει τα 2.000.000 likes.

Σε μία άλλη φωτογραφία που ανέβασε η σύντροφός του στο λογαριασμό της στο Instastory, τον βλέπουμε σε δεύτερο πλάνο να γυμνάζει τους τετρακεφάλους του.

"Μπούκαρε" και πάλι στο γυμναστήριο ο Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK