O Aλέγκρι αποκαλύπτει με... δόσεις την 11άδα της πρεμιέρας!

Ο Μάσιμο Αλέγκρι αποκάλυψε τους 6 από τους 11 ενδεκαδάτους της Γιουβέντους για την πρεμιέρα της με την Κιέβο, με τους Ρονάλντο και Μπονούτσι να είναι μέσα σε αυτούς. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Juventus' Cristiano Ronaldo smiles during a friendly soccer match between the Juventus A and B teams, in Villar Perosa, near Turin, Italy, Sunday, Aug.12, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo smiles during a friendly soccer match between the Juventus A and B teams, in Villar Perosa, near Turin, Italy, Sunday, Aug.12, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

"Οφείλω να ευχαριστήσω τον Κλάουντιο, ήταν πάντα ένα παράδειγμα. Είναι μεγάλος παίκτης και άνθρωπος, τώρα θα αποκτήσει εμπειρίες και αλλού", δήλωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Μάσιμο Αλέγκερι, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρεμιέρα της Serie A στην έδρα της Κιέβο Βερόνα.

"Υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό μπροστά από το πρώτο ματς της σεζόν, είμαι περίεργος και εγώ να δω την ομάδα. Σίγουρα θα παίξουν οι Ρονάλντο, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πιάνιτς, Κανσέλο και Άλεξ Σάντρο.

O Aλέγκρι αποκαλύπτει με... δόσεις την 11άδα της πρεμιέρας!

Δεν έδωσα ιδιαίτερες οδηγίες στον Ρονάλντο, έχει προσαρμοστεί καλά και είναι ένα απλό παιδί. Μην νομίζετε όμως ότι επειδή έχουμε εκείνον μαζί μας, έχουμε κατακτήσει ήδη τα πάντα.

Θα μας δώσει μεγάλη βοήθεια μόνο αν η ομαδα έχει τη σωστή ισορροπία και τα σωστά κίνητρα... Ποιος ξέρει, ίσως φέτος είναι η χρονιά για να κατακτήσουμε το Champions League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK