Ο hater ευχήθηκε θάνατο στα παιδιά του και ο Μπονούτσι ξέσπασε!

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έγινε αποδέκτης ενός μηνύματος θανάτου που είχε στόχο τα δύο παιδιά του και αποφάσισε να αντιδράσει δυναμικά μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Διαβάστε λεπτομερειες.

Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Juventus' Leonardo Bonucci celebrates after scoring his side's second goal during the Group H Champions League soccer match between Sevilla and Juventus at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Tuesday Nov. 22, 2016. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Εδώ και έναν χρόνο "βομβαρδίστηκε" στα social media από υβριστικά μηνύματα προς τον ίδιο, λόγω της επιλογής του να αφήσει την Γιουβέντους και να μετακομίσει στην Μίλαν, με τα πράγματα ωστόσο να καταλαγιάζουν ελέω της επιστροφής του στην "βέκια σινιόρα".

Ακόμα και τώρα όμως υπάρχουν αρκετοί ανεγκέφαλοι που δεν αφήνουν τον Λεονάρντο Μπονούτσι σε ηρεμία και ένας εξ αυτών ξεπέρασε κάθε όριο όταν του έστειλε το εξής μήνυμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram: "Πρέπει να πεθάνουν και τα δυο σου παιδιά, σκ@τό".

Ο hater ευχήθηκε θάνατο στα παιδιά του και ο Μπονούτσι ξέσπασε!

Στο παρελθόν, ο 31χρονος άσος είχε δώσει τόπο στην οργή όταν υπήρχαν λεκτικές επιθέσεις εις βάρος του όμως αυτή τη φορά, επειδή αναφέρθηκαν στα παιδιά του (ειδικά ο μικρός Ματέο, που το 2016 χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση λόγω προβλήματος υγείας), δεν σιώπησε.

Αντίθετα αποφάσισε να δώσει τέλος δυναμική απάντηση, γράφοντας στον υβριστή μέσα από το Instastory: "Ίσως μία ημέρα θα ζούμε σε έναν καλύτερο κόσμο, προς το παρόν αυτόν από τον οποίο ελπίζω να κρατήσω μακριά τα παιδιά μου είναι αυτός εδώ ο κόσμος. Αυτός με αυτό τον κόσμο.

Εκείνον της βίας που φτιάχνεται με χειρονομίες, λέξεις και σκέψεις. Τώρα διαγράψου, άλλαξε λογαριασμό, ζήτα από κάποιον να σου προσφέρει βοήθεια. Κρίμα που δεν θα μπορέσει κάποιος να σε καθαρίσει από την αηδία μέσα στην οποία είσαι βουτηγμένος".

News 24/7

24MEDIA NETWORK