Ο Μανωλάς μπήκε στη λίστα για... αντί-Μπονούτσι!

Η Γιουβέντους δέχεται πολιορκία από Μίλαν για τον Λεονάρντο Μπονούτσι όμως δεν πανικοβάλλεται. Έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, μεταξύ των οποίων και ο Μανωλάς!

Roma's Kostantinos Manolas challenges for the ball with Torino's Josef Martinez during a Serie A soccer match between Torino and Roma at the Olympic stadium, in Turin, Italy, Sunday, April 12, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca)
Roma's Kostantinos Manolas challenges for the ball with Torino's Josef Martinez during a Serie A soccer match between Torino and Roma at the Olympic stadium, in Turin, Italy, Sunday, April 12, 2015. (AP Photo/Massimo Pinca) AP

Εδώ και περίπου ένα 24ωρο η ποδοσφαιρική Ιταλία έχει "πάρει φωτιά" μετά από την αποκάλυψη πως ο μάνατζερ του Λεονάρντο Μπονούτσι πρότεινε τον πελάτη του στην Μίλαν και βρήκε άμεση ανταπόκριση.

Όπως έχει γραφτεί ήδη (και συζητείται ευρέως στη γειτονική χώρα) η Μίλαν δίνει 7.000.000 ευρώ στον παίκτη για κάθε χρονο συμβολαίου ενώ πέρα από χρήματα που είναι διατεθειμένη να δώσει στην Γιουβέντους, προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα τους Ντε Σίλιο και Ρομανιόλι.

Ποιά είναι η αντίδραση της πρωταθλήτριας Ιταλίας; Σύμφωνα με πληροφορίες η Γιουβέντους φέρεται ανοιχτή σε προτάσεις για τον 30χρονο κεντρικό αμυντικό, που έχει συμβόλαιο με αυτήν μέχρι το 2021, με τους "μπιανκονέρι" να τον κοστολογούν γύρω στα 45 με 50.000.000 ευρώ.

Σύμφωνα μάλιστα την ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset.it", οι ιθύνοντες του τορινέζικου συλλόγου έχουν ήδη στο μυαλό τους και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση αποχώρησης του Μπονούτσι.

Είτε θα καλυφθεί το κενό του εκ των έσω με την "αναβάθμιση" ενός των Μπενατιά (ανανέωσε αυτό το καλοκαίρι) ή Ρουγκάνι, είτε ο Καλντάρα θα έρθει άμεσα στο Τορίνο και δεν θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ως δανεικός στην Αταλάντα, είτε θα εμπιστευτούν έναν... Έλληνα.

Ναι, το εν λόγω μέσο αναφέρει πως στο κάδρο της υπόθεσης Μπονούτσι ενδέχεται να μπει και ο Στέλιος Μανωλάς της Ρόμα, για τον οποίο οι "μπιανκονέρι" είχαν άλλωστε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον στο παρελθόν για να τον αποκτήσουν...

UPDATE: Mε δηλώσεις πάντως που έκανε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Ρόμα Τζέιμς Παλότα ξεκαθάρισε πως Μανωλάς και Ναϊνγκολάν δεν πρόκειται να φύγουν από την ομάδα του. "Κάναμε κάποιες πωλήσεις για να τηρήσουμε το οικονομικό Fair Play", δήλωσε μεταξύ άλλων.

Photo Credits: AP Photo/Massimo Pinca

News 24/7

24MEDIA NETWORK