Ο Μπερναρντέσκι έκλεψε τη δόξα από τον... Ρονάλντο!

Το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Serie A βρήκε την Γιουβέντους να... φτύνει αίμα μεχρι να ρίξει στο καναβάτσο την Βερόνα με 3-2. Και αυτό γιατί ο Στέφανο Σορεντίνο σταματούσε όλες τις προσπάθειες του CR7, με την ανατροπή να έρχεται στις καθυστερήσεις με τη σωτήρια προβολή του Μπερναρντέσκι!

Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo reacts during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Το πρώτο ματς του Κριστιάνο Ρονάλντο στο ιταλικό πρωτάθλημα, μετά από έξι χρόνια στην Premier League και εννέα στην Primera Division, τα είχε όλα! Πολλά γκολ (5), χρήση του VAR στο φινάλε, γκολ από τον Μπονούτσι στην επιστροφή τους στους "μπιανκονέρι" μετά από τον έναν χρόνο στην Μίλαν, άρνηση του Στέφανο Σορεντίνο να δεχτεί γκολ από τον Ρονάλντο και ανατροπή στην... ανατροπή!

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Εκεί όπου όλα έδειχναν ονειρικά για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι, με τον Σάμι Κεντίρα να την βάζει μπροστά στο σκορ μόλις στο 3' και το πρώτο 20λεπτο να την βρίσκει να κυριαρχεί απόλυτα στο χορτάρι και να πιέζει για δεύτερο γκολ έχοντας την αίσθηση της υπεροχής ως πιο ποιοτική ομάδα.

Μετά το ημίωρο όμως η εικόνα άλλαξε και η Κιέβο όχι απλά "απάντησε" αλλά έκανε τους Τορινέζους να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους: πρώτα ο Στεπίνσκι με κεφαλιά στο 38' εκτέλεσε τον Στσέσνι και έπειτα ο Τζακερίνι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 55' (το κέρδισε ο ίδιος από τον Ζοάο Κανσέλο) έγραψε το 2-1 για τα "ιπτάμενα γαϊδούρια".

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Γιουβέντους αγχώθηκε καθώς ήξερε πως έδινε μάχη με το χρόνο, ωστόσο από το 70' και μετά έκλεισε τους γηπεδούχους στα καρέ τους και τους έπαιξε σαν τη γάτα με το ποντίκι. Το αποτέλεσμα ήταν να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στο 75' με αυτογκόλ του Μπάνι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να κυνηγάει το νικητήριο γκολ στη συνέχεια αλλά να βρίσκει αντίσταση από τον σταθερότατο Σορεντίνο.

Στο 89' ο Μάντζουκιτς έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά να περάσει την τελική γραμμή όμως το γκολ ακυρώθηκε σωστά κατόπιν χρήσης VAR (είχε προηγηθεί χέρι του Κριστιάνο Ρονάλντο που στη συνέχεια έπεσε άθελά του πάνω στον Σορεντίνο και προκάλεσε τον τραυματισμό του), για να έρθει η λύτρωση στο 93'.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας των επτά τελευταίων ετών πίεζαν ασφυκτικά την εστία του Σορεντίνο και μετά από ένα σουτ του Σάντρο από τα αριστερά, ο Μπερναρντέσκι έβαλε το πόδι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, για να αρχίσει με τρίποντο η περιπέτεια του Κριστιάνο Ρονάλντο στον κόσμο της Serie A!

News 24/7

24MEDIA NETWORK