Ο Μπονούτσι δεν περίμενε τέτοιο μήνυμα από τον Αλέγκρι!

Η φυγή του Λεονάρντο Μπονούτσι πείραξε πολύ τον Μάσιμο Αλέγκρι και το έδειξε μέσω συνέντευξης που παραχώρησε. Ποιο μήνυμα έστειλε στον νυν ροσονέρο.

Juventus' Leonardo Bonucci, left, and head coach Massimilano Allegri talk to the media prior the Champions League group D soccer match between Borussia Moenchengladbach and Juventus  in Moenchengladbach, Germany, Monday, Nov. 2, 2015. (AP Photo/Martin Meissner)
Juventus' Leonardo Bonucci, left, and head coach Massimilano Allegri talk to the media prior the Champions League group D soccer match between Borussia Moenchengladbach and Juventus in Moenchengladbach, Germany, Monday, Nov. 2, 2015. (AP Photo/Martin Meissner) AP

"Η Γιουβέντους έχει το dna του νικητή και υπάρχει μεγάλη πειθαρχία σε αυτή την ομάδα, υπάρχουν κανόνες που πρέπει όλοι να τους σέβονται. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές", τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέγκρι στη συνέντευξη που παραχώρησε στο "Premium Sport" με αφορμή τα 50α γενέθλιά του, και πρόσθεσε:

"Το να φτάνεις σε δύο τελικούς Champions League μέσα σε τρία χρόνια δεν είναι και λίγο πράγμα. Με δυσαρεστεί που αρκετός κόσμος δεν εκτίμησε αυτό που κάναμε. Θα το εκτιμήσουν στο μέλλον".

Φυσικά από τη συνέντευξη δεν θα μπορούσε να απουσιάσει το κεφάλαιο "Μπονούτσι", με τον τεχνικό της "βέκια σινιόρα" να αρνείται πως υπήρχε καυγάς μεταξύ τους στην ανάπαυλα του τελικού του Champions League και να στέλνει το εξής μήνυμα στον νυν άσο της Μίλαν:

"Ο Λέο θα έπρεπε να είναι ο μελλοντικός αρχηγός της Γιουβέντους, ο άνθρωπος των αποδυτηρίων, αυτός που θα μεταδίδει στα νέα παιδιά τι σημαίνει Γιουβέντους.

Έκανε όμως μία επιλογή. Δεν είναι δικό του το φταίξιμο, της διοίκησης ή του προπονητή. Ουδείς μπορεί να κατηγορηθεί πως φταίει για αυτή τη μεταγραφή".

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

News 24/7

24MEDIA NETWORK