Ντάνι Άλβες: "Είπα στον Ντιμπάλα να φύγει από την Γιούβε!"

Αναστάτωση προκάλεσε στα εσωτερικά της Γιουβέντους ο Ντάνι Άλβες, καθώς με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Βραζιλίας, είπε πως ο σταρ της ομάδας, Πάουλο Ντιμπάλα, πρέπει να αποχωρήσει από την Ιταλία!

Juventus' Dani Alves, center, celebrates with teammates Gonzalo Higuain and Paulo Dybala, right, after scoring during the Italian Cup soccer final match between Lazio and Juventus, at Rome's Olympic stadium, Wednesday, May 17, 2017. (AP Photo/Gregorio Borgia)
dybala dani alves AP

Δεν ξέρουμε ποια ήταν τα... κίνητρα του έμπειρου Βραζιλιάνου αμυντικού της "μεγάλης κυρίας", όμως ο απόηχος των όσων δήλωσε έχουν εκνευρίσει απίστευτα οπαδούς και μέλη της διοίκησης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Esporte Interativo, ο 34χρονος άσος αποκάλυψε πως σε πρόσφατη συζήτηση που είχε με τον Ντιμπάλα, του εξήγησε πως πρέπει να φύγει από την Γιουβέντους αν θέλει να εξελιχθεί κι άλλο!

"Μιλήσαμε και του είπα πως κάποια μέρα θα πρέπει να φύγει αν θέλει να βελτιωθεί", είπε αρχικά και συνέχισε: "Είναι ένα κόσμημα που θα ανθίσει. Τα έχουμε πει τόσες πολλές φορές γι' αυτό το θέμα και του είπα πως πρέπει να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, αν θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος".

Όπως καταλαβαίνετε μετά από αυτές τις δηλώσεις, το μέλλον του Ντάνι Άλβες προβλέπεται... δυσοίωνο.

AP Photo/Gregorio Borgia

News 24/7

24MEDIA NETWORK