Ο πανηγυρισμός των Ντιμπάλα-Κιελίνι που έφερε κατακραυγή!

Οι παίκτες της Γιουβέντους χάρηκαν με την ψυχή τους την απόδραση από την Βερόνα χάρη σε νικητήριο γκολ του Μπερναρντέσκι, ωστόσο δύο παίκτες του Μάσιμο Αλέγκρι δέχτηκαν σκληρή κριτική. Και αυτό γιατί πανηγύριζαν την ώρα που ο Στέφανο Σορεντίνο δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς έχοντας χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του (VIDEO).

Juventus' Paulo Dybala , right, celebrates with his teammate Giorgio Chiellini after scoring his side second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus' Paulo Dybala , right, celebrates with his teammate Giorgio Chiellini after scoring his side second goal during the Champions League, round of 16, second-leg soccer match between Juventus and Tottenham Hotspur, at the Wembley Stadium in London, Wednesday, March 7, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Η πρεμιέρα της Γιουβέντους στη φετινή Serie A, στην πορεία της προς την υπεράσπιση των κεκτημένων και στην κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου σκουντέτο, ήταν κάθε άλλο παρά ανιαρή, με την Κιέβο α αντιστέκεται σθεναρά στον Κριστιάνο Ρονάλντο και στην παρέα του και να χρειάζεται 0 -ο από μηχανής Θεός- Μπερναρντέσκι στο 93' για να κάνει το 3-2 και να λυτρώσει τους Τορινέζους.

Περισσότερο πάντως και από το γκολ της νίκης για τους "μπιακονέρι", η φάση που συζητήθηκε από φίλους και "εχθρούς" της Γιουβέντους ήταν εκείνη που έλαβε χώρα λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου: τότε που οι φιλοξενούμενοι παραβίασαν την εστία των Βερονέζων αλλά το γκολ δεν μέτρησε.

Αρχικά κατακυρώθηκε μετά την κεφαλιά του Μάντζουκιτς που είχε περάσει τη γραμμή πριν γίνει η απομάκρυνση από παίκτη της Κιέβο, όμως μετά από λίγο και αφού έγινε χρήση VAR, ο διαιτητής άλλαξε την απόφασή του, λαμβάνοντας υπόψη το χέρι του Κριστιάνο Ρονάλντο και το επιθετικό φάουλ που έκανε πάνω στον Στέφανο Σορεντίνο.

Juventus' Cristiano Ronaldo goes for the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo goes for the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η σύγκρουση των δύο παικτών είχε μάλιστα ως αποτέλεσμα ο 39χρονος κίπερ της Κιέβο να σωριαστεί στο έδαφος και να χάσει προσωρινά τις αισθήσεις του, με το ιατρικό επιτελείο της γηπεδούχου ομάδας να μπαίνει στο γήπεδο και να είναι για περίπου 4 λεπτά από πάνω του μέχρι να τον συνεφέρει και να δοθεί η εντολή να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Τότε ήταν που έγινε που έλαβε χώρα και ένα περίεργο περιστατικό, καθώς την ώρα που άπαντες αγωνιούσαν για τον Σορεντίνο, ο τηλεοπτικός φακός "τσάκωσε" τους Ντιμπάλα και Κιελίνι να πανηγυρίζουν, καθώς εκείνη την ώρα ο διαιτητής είχε κατακυρώσει προσωρινά το γκολ του Μάντζουκιτς.

Οι δύο ασοι των "μπιανκονέρι" επικρίθηκαν πολύ για τη συμπεριφορά τους, με το Αργεντινό άσο να ζητάει πάντως συγγνώμη μέσω Twitter, υποστηρίζοντας πως έσφαλε και πως δεν είχε συνειδητοποιήσει πως ο συνάδελφός του ήταν σωριασμένος στο χορτάρι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK