O Ρονάλντο έστειλε στο... νοσοκομείο τον Σορεντίνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε με το... καλημέρα πώς θα είναι ο ηγέτης της φετινής Γιουβέντους και το μόνο που του έλειπε στο ντεμπούτο του ήταν το γκολ απέναντι στην Κιέβο Βερόνα. Αυτός που δεν του επέτρεψε να χαρεί ήταν ο 39χρονος Στέφανο Σορεντίνο, με τον CR7 να στέλνει μάλιστα στο... νοσοκομείο τον πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ λίγο πριν την εκπνοή της αναμέτρησης (PHOTO).

Juventus' Cristiano Ronaldo jumps as he reaches for the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Juventus' Cristiano Ronaldo jumps as he reaches for the ball during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ακόμα δεν βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάστασης (οι "ειδικοί" αναφέρουν πως είναι κάπου στο 70%), παρόλα αυτά ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν κάτι παραπάνω από δραστήριος στο επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Γιουβέντους και αν δεν ήταν ο Στέφανο Σορεντίνο απέναντί του το πιθανότερο θα ήταν να είχε βρει δίχτυα.

Ο πορτιέρε γκολκίπερ των Βερονέζων παραμένει ακόμα και στα 39 του χρόνια ένας από τους πιο ποιοτικούς τερματοφύλακες που αγωνίζονται στην Serie A και μία ακόμα απόδειξη δόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο "Μπεντεγκόντι" αφού κάθε τελική προσπάθεια του "CR7" που ήταν εντός εστίας σταματούσε πάνω του.

Το εντυπωσιακό μάλιστα στη μεταξύ τους άτυπη κόντρα ήταν πως χρειάστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο να τον ρίξει... νοκ-άουτ για να τον "βγάλει από τη μέση"! Αναφερόμαστε στη φάση του 86ου λεπτού με το σκορ στο 2-2 για τις δύο ομάδες, με τον Μάντζουκιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά αλλά το γκολ του να ακυρώνεται σωστά (μέσω VAR) αφού είχε προηγηθεί χέρι του Ρονάλντο και χτύπημά του με το μπράτσο στο πρόσωπο του Σορεντίνο.

Chievo goalkeeper Stefano Sorrentino gets assistance during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Chievo goalkeeper Stefano Sorrentino gets assistance during the Serie A soccer match between Chievo Verona and Juventus, at the Bentegodi Stadium in Verona, Italy, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Εκείνη η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα ο άλλοτε τερματοφύλακας της ΑΕΚ να μείνει για περίπου τέσσερα λεπτά πεσμένος στο χορτάρι πριν αποχωρήσει με φορείο, με τη συνέχεια να τον βρίσκει σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην αρχή υπήρχαν φόβοι από τους ανθρώπους της Κιέβο για την κατάσταση της υγείας του, με την σύζυγο του, Σάρα, να καθησυχάζει ωστόσο τους πάντες μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στα social media, όπου είναι δίπλα στον ξαπλωμένο Σορεντίνο που φοράει κολλάρο.

O Ρονάλντο έστειλε στο... νοσοκομείο τον Σορεντίνο!

Οι πρώτες εξετάσεις -όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ- δεν έδειξαν κάτι το πολύ ανησυχητικό και γίνεται λόγος για τραύμα στο κεφάλι και πιθανό κάταγμα στη μύτη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK