Ο Ρονάλντο την έκανε να τραγουδάει τον ύμνο τη Γιουβέντους!

Αφού φόρεσε τα ασπρόμαυρα και πόζαρε δίπλα του, το επόμενο βήμα για την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ ήταν να δει τον Ρονάλντο στο γήπεδο και να μάθει τον ύμνο της Γιουβέντους (PHOTOS+VIDEOS)!

Ο Ρονάλντο την έκανε να τραγουδάει τον ύμνο τη Γιουβέντους!

Το παιχνίδι της Γιουβέντους με την Λάτσιο για την 2η αγωνιστική της Serie A συγκέντρωσε κόσμο και... κοσμάκη στις εξέδρες του "Juventus Stadium", με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει τόσο τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Ιταλίας Ρομπέρτο Μαντσίνι όσο και τους προκατόχους του Αντόνιο Κόντε και Τζαμπιέρο Βεντούρα.

Σύμφωνα όμως με το "ρεύμα" των social media, άλλο πρόσωπο έκλεψε την παράσταση και μάλιστα γένους θηλυκού. Πρόκειται φυσικά για την Χεορχίνα Ροντρίγκεθ που δεν θα μπορούσε να λείψει από το επίσημο εντός έδρας ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα της Γιουβέντους, με την Ισπανίδα μοντέλο να εμφανίζεται στο γήπεδο μαζί με δύο παιδιά του "CR7".

Ο Ρονάλντο την έκανε να τραγουδάει τον ύμνο τη Γιουβέντους!

Δεν παρέλειψε μάλιστα να βγάλει και video την ώρα που από τα μεγάφωνα ακουγόταν το όνομα του Πορτογάλου σούπερ σταρ στην αναγγελία των παικτών του Αλέγκρι ενώ για χάρη του έμαθε και τον... ύμνο της "βέκια σινιόρα".

Η απόδειξη βρίσκεται στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, όπου στην τελευταία ανάρτησή της, που είναι φωτογραφία της έξω από το γήπεδο, λίγο πριν από την έναρξη του ματς με την Λάτσιο, παραθέτει μερικούς στίχους από τον ύμνο των "μπιανκονέρι"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK