Ο Βενγκέρ χάνει το "παιδί" του λόγω... Τσαν και αδικίας

Η Γιουβέντους έχει αρχίσει να "καλοβλέπει" τον Τζακ Γουίλσιρ και το αδιέξοδο στις συζητήσεις με τον Εμρέ Τσαν "δείχνει" τη χαμένη εμπιστοσύνη του Αρσέν Βενγκέρ στο πρόσωπο των παικτών του.

Arsenal manager Arsene Wenger follows the game, during the English Premier League soccer match between Brighton and Arsenal at the AMEX Stadium, in Brighton, England, Sunday March 4, 2018. (Gareth Fuller/PA via AP)
Wenger GARETH FULLER/PA VIA AP

Η πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, έχει βάλει στο "μάτι" τον Τζακ Γουίλσιρ, σκοπεύοντας μάλιστα να τον αποκτήσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μία τέτοια είδηση έρχεται να... μπερδέψει τα μεταγραφικά της "Μεγάλης Κυρίας", καθώς το όνομα που "έπαιζε" για τη συγκεκριμένη θέση μέχρι πρόσφατα ήταν αυτό του μέσου της Λίβερπουλ, Εμρέ Τσαν.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι δείχνει να στρέφει αλλού το ενδιαφέρον του, μιας και οι συζητήσεις με τον Γερμανό δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε κάποια συμφωνία.

Όσον αφορά το "στρατόπεδο" της Άρσεναλ, ο Βενγκέρ είναι έτοιμος να αφήσει ελεύθερο το καλοκαίρι τον Γουίλσιρ για να πάει σε όποιο σύλλογο επιθυμεί. Κι όλα αυτά επειδή οι δύο πλευρές δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία για τα οικονομικά, με τον Άγγλο να νιώθει αδικημένος απ' αυτά που του προσφέρουν.

Μία τέτοια κίνηση δείχνει ότι ο Αλσατός τεχνικός έχει χάσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο των δικών του "παιδιών", μετά και την πώληση του Θίο Γουόλκοτ στην Έβερτον. Βέβαια, όλα αυτά μπορούν να ανατραπούν και τελικά αντί να φύγει ο Γουίλσιρ να δούμε στην πόρτα της εξόδου τον... φευγάτο κόουτς των "Κανονιέρηδων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK