Οι αποκαλύψεις Μαρότα για τις μεταγραφές της Γιουβέντους

Ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για όλα τα μεταγραφικά ζητήματα της Γιουβέντους και καταπιάστηκε με όλα τα ανοιχτά ζητήματα.

Οι αποκαλύψεις Μαρότα για τις μεταγραφές της Γιουβέντους

Μία... εθιμοτυπική επίσκεψη σε ιατρικό κέντρο από τον αθλητικό διευθυντή της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, έβγαλε τις ειδήσεις που όλοι στο "στρατόπεδο" του συλλόγου περίμεναν να ακούσουν.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός των νταμπλούχων Ιταλίας έχει αρχίσει, τα σενάρια πολλά, ωστόσο τρία εξ αυτών επιβεβαιώθηκαν από τον κορυφαίο παράγοντα των "μπιανκονέρι".

Ένα από αυτά, η αποχώρηση του Άλβαρο Μοράτα. "Η Ρεάλ έχει ενημερώσει ότι θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα επαναγοράς του Μοράτα και τις επόμενες μέρες θα το επιβεβαιώσουν και γραπτώς. Αξιολογούμε όλα τα σενάρια, ωστόσο η πιθανότητα να τον κρατήσουμε είναι πολύ μικρή. Σε κάθε περίπτωση, θα ψάξουμε έναν ποδοσφαιριστή πολύ σημαντικό για να τον αντικαταστήσουμε".

Ένα ακόμα ερώτημα ήταν η παραμονή του Πολ Πογκμπά στον σύλλογο, με τον Μαρότα να είναι κατηγορηματικός: "Δεν έχουμε λάβει γραπτές προσφορές και δεν θέλουμε να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Για να νικάς, χρειάζεται να έχεις τη δύναμη να κρατάς τους πρωταθλητές. Θα κάνουμε τα πάντα για να τον κρατήσουμε. Ο Μίνο Ραϊόλα (σ.σ. μάνατζερ του Γάλλου) είναι εξαιρετικός ατζέντης, αλλά η βελτίωση του Πογκμπά δεν έχει ολοκληρωθεί. Έχει ανάγκη να παραμείνει κι άλλο στη Γιουβέντους".

Η "γηραιά κυρία" έχει ανακοινώσει την απόκτηση του Μίραλεμ Πιάνιτς από τη Ρόμα, όχι όμως και τον Ντάνι Άλβες, κάτι που φαίνεται να είναι τυπικό: "Έχουμε προχωρήσει ήδη σε δύο σημαντικές μεταγραφές, του Πιάνιτς και του Ντάνι Άλβες, και έχουμε ενισχυθεί".

Ακολούθως, ο υπ' αριθμόν 1 υπεύθυνος των μεταγραφών της Γιουβέντους, σχολίασε όλα τα ανοιχτά "μέτωπα" της ομάδας: " Θα χρειαστεί να θυσιάσουμε κάποιους ποδοσφαιριστές όπως ο Παντοΐν. Ο Τζάτζα έχει προσφορές, ωστόσο θα μείνει εδώ. Για τον Ματσεράνο, η Μπαρτσελόνα μας έκλεισε την πόρτα, για τον Αντρέ Γκόμες, η Βαλένθια έχει υψηλές απαιτήσεις. Προς το παρόν, οι υποθέσεις είναι ουτοπικές. Ο Λίχτσταϊνερ είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής και θα χρειαστούμε δύο παίκτες για κάθε θέση".

Όσο για την πρόθεση της Ίντερ να αρπάξει τον Ντομένικο Μπεράρντι, του οποίου τα μισά δικαιώματα ανήκουν στη Γιουβέντους και τα άλλα μισά στη Σασουόλο, τόνισε: "Μίλησα με τους ανθρώπους της Σασουόλο και δεν νομίζω ο παίκτης να πάει στην Ίντερ. Έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο μονοπάτι ανάπτυξης. Δεν αρνήθηκε να έρθει στη Γιουβέντους, αλλά αποφάσισε να παραμείνει για ακόμα μία σεζόν στη Σασουόλο. Εάν θέλει να βελτιωθεί σε ένα περιβάλλον που του ταιριάζει, έχει δικαίωμα να περιμένει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK