Οι τιμές στον... Θεό λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο!

Αν θέλει κάποιος οπαδός της Γιουβέντους να δει διά ζώσης το εντός έδρας ντεμπούτο του Ρονάλντο θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη. Ακόμα και αν κάτσει στο πέταλο!

Portugal's Cristiano Ronaldo warms up ahead of the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini)
Portugal's Cristiano Ronaldo warms up ahead of the round of 16 match between Uruguay and Portugal at the 2018 soccer World Cup at the Fisht Stadium in Sochi, Russia, Saturday, June 30, 2018. (AP Photo/Andrew Medichini) AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Οι φίλοι της Γιουβέντους αδημονούν για το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της σεζόν για τη Serie A ώστε να απολαύσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τα ασπρόμαυρα, όμως όποιος θέλει να τον δει από κοντά θα χρειαστεί να κάνει και κάποια οικονομική θυσία.

Η διοίκηση της "βέκια σινιόρα" γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της 25ης Αυγούστου απέναντι στην Λάτσιο και συγκριτικά με το αντίστοιχο ματς της περασμένης σεζόν είναι αρκετά "τσιμπημένες", με το φθηνότερο εισιτήριο να κοστολογείται 55 ευρώ!

Τόσο είναι η τιμή για να βρεθεί κάποιος σε ένα από τα δύο πέταλα του "Juventus Stadium", με τους Τορινέζους να ανεβάζουν κατά 30% την τιμή σε αυτές τις θύρες αφού πέρυσι το εισιτήριο κόστιζε εκεί 40 ευρώ.

Αλλού βέβαια έχει γίνει μεγαλύτερη αύξηση, αν αναλογιστεί κανείς ότι ένα εισιτήριο στην κεντρική θύρα του σταδίου (Tribuna Centrale Est) δεν θα κοστίζει 130 ευρώ όπως πέρυσι αλλά 180 (!), με την αύξηση να φτάνει το 40%!

Η "απάντηση" που θα μπορούσε να δώσει η διοίκηση των νταμπλούχων Ιταλίας; Κριστιάνο Ρονάλντο θα δεις...

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΛΑΤΣΙΟ:

Οι τιμές στον... Θεό λόγω Κριστιάνο Ρονάλντο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK