Ούτε Ίντερ ούτε Champions League: "Βασανιστήριο" για Λιχστάινερ

Η Γιουβέντους απέρριψε την πρόταση της Ίντερ για τον Στέφαν Λιχστάινερ και μία ημέρα μετά τον "απέκλεισε" από τα παιχνίδια του Champions League.

Ο Στέφαν Λιχστάινερ δεν υπολογίζεται από τον Μαξ Αλέγκρι και αυτό φάνηκε από την επιλογή του να τον αφήσει εκτός της λίστας που δήλωσε στην UEFA για τους αγώνες του Champions League.

Ο προπονητής της Γιουβέντους έχει για τη δεξιά πλευρά τον Ντάνι Άλβες και, αν χρειαστεί τον Μάρκο Πιάτσα, με αποτέλεσμα ο Ελβετός μπακ να περισσεύει στα πλάνα του.

Αντί όμως να δοθεί στην Ίντερ που την τελευταία ημέρα των μεταγραφών κατέθεσε επίσημη πρόταση απόκτησής του, προτιμήθηκε να παραμείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών Ιταλίας τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο. Ο 32χρονος μπακ δυσαρεστήθηκε από την εξέλιξη αυτή και εξέφρασε με έντονο τρόπο το παράπονό του.

Ίσως δηλαδή ο αποκλεισμός του να έχει και εξωαγωνιστικές προεκτάσεις.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!