Όχι προπονητής, άλλη είναι η κάψα του Μπουφόν!

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν αναφέρθηκε στη... σύνταξη που είναι προ των πυλών πριν το τελευταίο του ματς στη φετινή σεζόν ενώ αποκάλυψε και μία επιθυμία του για το μέλλον.

Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stretches before the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon stretches before the Champions League final soccer match between Juventus and Real Madrid at the Millennium stadium in Cardiff, Wales Saturday June 3, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

"Είμαι επαγγελματίας εδώ και 23 χρόνια, είμαι πολύ ήρεμος. Θέλω να τελειώσω με νίκη τη σεζόν", δήλωσε αρχικά ο 39χρονος κίπερ της Γιουβέντους ενόψει του αγώνα της Ιταλίας με το Λίχτενσταϊν για τα προκριματικά του Μουντιάλ, για να μιλήσει στη συνέχεια για το τέλος που... έρχεται αλλά και την επόμενη ημέρα.

"Αν είμαι έτοιμος για να πάρω σύνταξη με τον Ντοναρούμα στην εθνική Ιταλίας και τον Στσέσνι σχεδόν παίκτη της Γιουβέντους; Ναι, δεν είμαι αιώνιος. Πάντα δούλευα για το γκρουπ. Η Ιταλία και η Γιουβέντους έχουν μεγαλύτερη αξία από τα άτομα και από τον Μπουφόν. Θα έρθει η στιγμή που θα αποχωρήσω και είμαι ήρεμος.

Το μέλλον μου; Περισσότερο από προπονητής θα ήθελα να γίνω ομοσπονδιακός τεχνικός. Υπάρχει λιγότερο άγχοςκαι θέλω μετά από πάρα πολλά χρόνια στο γήπεδο, να κάνω κάτι που θα μου επιτρέπει να είμαι περισσότερο ήρεμος".

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK