Παίρνει παγκόσμιο πρωταθλητή για τις μάχες με Ολυμπιακό

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ζήτησε παίκτη για να καλύψει το κενό του Λεονάρντο Μπονούτσι στο κέντρο της άμυνας και η διοίκηση της Γιουβέντους είναι έτοιμη να του κάνει το χατήρι.

Με δεδομένο πως ο Λεονάρντο Μπονούτσι μεταπήδησε στην Μίλαν στις 14 Ιουλίου, πήρε πολύ καιρό στην Γιουβέντους να βρει αντικαταστάτη του για την καρδιά της άμυνας όμως... κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Μετά από αρκετό "ψάξιμο" κατέληξε στη λύση του Μπένεντικτ Χέβεντες, με τον γενικό διευθυντή των πρωταθλητών Ιταλίας, Τζουζέπε Μαρότα, να παραδέχεται πως ο 29χρονος άσος της Σάλκε είναι πολύ κοντά στο να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

 

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον παίκτη, πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Γερμανίας το 2014 (για συμβόλαιο 4 ετών με ετήσιες αποδοχές ύψους 4.000.000 ευρώ), ενώ όσον αφορά στο deal με τους "βασιλικούς μπλε" εξετάζονται δύο λύσεις: είτε δανεισμός του Χέβεντες με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς στα 18.000.000 ευρώ που θα συνδέεται με αριθμό συμμετοχών του (το πιθανότερο σενάριο) είτε απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από τώρα.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Χέβεντες είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τον Μάσιμο Αλέγκρι να χαμογελάσει αφού πέρα από τα ηγετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει είναι και "πολυθεσίτης", αφού πέρα από στόπερ μπορεί να καλύψει τρύπες είτε στο δεξί είτε στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Photo Credits: AP Photo/Armando Franca, Antonio Calanni

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".