"Προς Γιουβέντους ο Χάμες"

Ο Χάμες Ροντρίγκες βρίσκεται ψηλά στη λίστα της Γιουβέντους και πιθανότατα από τον Ιανουάριο κιόλας να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Τορίνο!

"Προς Γιουβέντους ο Χάμες"

Σύμφωνα με την ιταλική "Corriere dello Sport" ο πρώτος μεταγραφικός στόχος της Γιουβέντους για την περίοδο του Ιανουαρίου είναι ο Χάμες Ροντρίγκες.

Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν παίρνει το χρόνο που θέλει στο "Μπερναμπέου" από τον Ζιντάν και ψάχνει μια νέα ομάδα όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ρεπορτάζ, η "Γηραιά Κυρία" έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του και του έχει παρουσιάσει το πλάνο της, με τον Κολομβιανό να δείχνει ζεστός να μετακομίσει στο Τορίνο.

"Προς Γιουβέντους ο Χάμες"

Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που η "Γιούβε" ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο παίκτη. Το καλοκαίρι είχε μιλήσει και πάλι μαζί του, όμως ο ίδιος αποφάσισε να μείνει στη Ρεάλ και να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα. Βλέπει όμως πως κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να συμβεί.

Το αφεντικό της Γιουβέντους, ο Μοράτα, έχει πολύ καλές σχέσεις με το αφεντικό της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ και οι Ιταλοί πιστεύουν ότι η μεταγραφή μπορεί να κλείσει σχετικά εύκολα.

Λέτε να τον δούμε από τον Ιανουάριο με τη φανέλα της "Γιούβε"; Kαθόλου απίθανο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK