Πρώην κόουτς του Ολυμπιακού "τρώει" τον Αλέγκρι στη Γιουβέντους

Έφυγε από τον πάγκο του Ολυμπιακού αήττητος, όμως θεωρήθηκε... αποτυχημένος. Τώρα... παραμονεύει για να "φάει" τον προπονητή της "Μεγάλης Κυρίας".

Πρώην κόουτς του Ολυμπιακού "τρώει" τον Αλέγκρι στη Γιουβέντους

Σύμφωνα με σημερινό (27/12) δημοσίευμα της "Gazzetta dello Sport", η θέση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της Γιουβέντους είναι πλέον επισφαλής, ειδικά μετά την απώλεια του ιταλικού Σούπερ Καπ απο την Μίλαν και ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού εμφανίζεται ως βασικότατος υποψήφιος για να τον διαδεχθεί!

Πρώην κόουτς του Ολυμπιακού "τρώει" τον Αλέγκρι στη Γιουβέντους

Ο λόγος για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έχει καταφέρει να φτιάξει το όνομά του με τα επιτεύγματά του στον πάγκο της Μονακό και πλέον μοιάζει έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω κοουτσάροντας ομάδα του κορυφαίου επιπέδου.

Για όσους δεν θυμούνται, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε αποχωρήσει από τον πάγκο του Ολυμπιακού τον Γενάρη του 2013, καθώς παρότι οι "ερυθρόλευκοι" παρέμεναν αήττητοι επί των ημερών του, δεν έπαιζαν θελκτικό ποδόσφαιρο, γκρίνιαζαν οι οπαδοί, δεν έκανε γκέλ και στον Βαγγέλη Μαρινάκη και ως εκ τούτου οι δύο πλευρές οδηγήθηκαν τότε σε... διαζύγιο. Με τον Μίτσελ να είναι στην συνέχεια ο αντικαταστάτης του Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό

Στο σχετικό ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας εκτός απο τον Ζαρντίμ, που είναι στην κορυφή, αναφέρονται επίσης ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Αλέγκρι τόσο ο Πάουλο Σόουζα (παραμένει στον πάγκο της Φιορεντίνα ενώ είχε ακουστει και για τον Παναθηναϊκό, για "αντι-Στραματσόνι"!), όπως και ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο της Σασουόλο.

Τώρα για τους λόγους που το μέλλον του Αλέγκρι είναι αβέβαιο, έχουν να κάνουν κυρίως λόγω διαφωνιών που έχει ο Ιταλός προπονητής με τη διοίκηση της ομάδας, ενώ στο ρεπορτάζ της "Gazzetta" γίνεται λόγος για εσωτερική κρίση που ξέσπασε μετά την απώλεια του Σούπερ Κάπ από τη Μίλαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK