Ο Ρονάλντο δίνει DNA την ώρα που τον κατηγορεί και δεύτερη γυναίκα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα δώσει DNA στις αρχές για να το συγκρίνουν με αυτό που βρέθηκε στα ρούχα του φερόμενου θύματος βιασμού, την ώρα που εξαπολύθηκαν κατηγορίες κι από δεύτερη γυναίκα.

Ο Ρονάλντο δίνει DNA την ώρα που τον κατηγορεί και δεύτερη γυναίκα
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η υπόθεση του φερόμενου βιασμού της Κάθριν Μαγιόργκα από τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει κλείσει.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, η εισαγγελία του Λας Βέγκας εξέδωσε ένταλμα ώστε να λάβει δείγμα DNA από τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή, το οποίο θα στείλει στα ιταλικά δικαστήρια. Με αυτό θα συγκριθεί το DNA που βρέθηκε στα ρούχα του 34χρονου μοντέλου, από τη βραδιά που πέρασαν μαζί πριν από 9 χρόνια σε ένα ξενοδοχείο της αμερικανικής πόλης.

Η Μαγιόργκα ισχυρίζεται ότι ο επιθετικός της Γιουβέντους ο Ρονάλντο και ένας φίλος του με τους οποίους διασκέδαζε μαζί σε club (κάτι για το οποίο υπάρχει οπτικοακουστικό υλικό) την πήγαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους κι εκεί ο CR7 της ζήτησε να μπουν στο τζακούζι και της πρόσφερε κάποια ρούχα.

Ακολούθως, φέρεται να μπήκε κι αυτός μέσα την ώρα που άλλαζε, να γδύθηκε και να της ζήτησε σεξουαλικές πράξεις. Εκείνη ισχυρίζεται ότι αρνήθηκε, αλλά τον φίλησε ώστε να την αφήσει να φύγει. Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει, την τράβηξε στην κρεβατοκάμαρα και τη βίασε. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, πάντως, ο Ρονάλντο είναι 'καλό παιδί' εκτός από αυτό το '1%'.

Την υπόθεση έφερε πρώτο στο φως της δημοσιότητας το γερμανικό περιοδικό 'Der Spiegel' το 2017 χωρίς να ονοματίσει την Αμερικανίδα. Η ίδια μίλησε στο ίδιο έντυπο επώνυμα τον Σεπτέμβριο του 2018. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως η νομική ομάδα του παίκτη συμφώνησε να καταβάλλει 320.000 ευρώ για να τη σταματήσει από οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια και από οποιαδήποτε συνέντευξη.

Ο Ρονάλντο δίνει DNA την ώρα που τον κατηγορεί και δεύτερη γυναίκα
AP PHOTO/JOHN LOCHER

Ο Ρονάλντο δήλωσε επανειλημμένως ότι δεν υπήρξε βιασμός, αλλά συναινετική επαφή, ωστόσο την Τρίτη ακόμα μία γυναίκα εμφανίστηκε στα social media και ισχυρίστηκε ότι ο επιθετικός της Γιουβέντους ήταν υπέρ το δέον διαχυτικός μαζί της.

Η Τζασμίν Λέναρντ, μοντέλο από την Αγγλία, ισχυρίστηκε ότι βλέποντας το ντοκιμαντέρ ' Surviving R. Kelly' (σ.σ. για τον διάσημο τραγουδιστή που αντιμετωπίζει πλήθος κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση ακόμα και ανηλίκων) που προβλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για την εμπειρία της με τον Ρονάλντο.

'Με αυτήν τη σκέψη απευθύνομαι στην Κάθριν Μαγιόργκα και τη νομική ομάδα της για να προσφέρω τη βοήθειά μου στις κατηγορίες βιασμού από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου. Έχω πληροφορίες που πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν στην υπόθεσή σας και θα ήθελα να βοηθήσω', έγραψε σε ένα από τα tweets.

Η Λέναρντ, η οποία έχει συμμετάσχει στα reality 'Make Me a Supermodel' και 'Celebrity Big Brother' μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι έχει στην κατοχή της μηνύματα του Πορτογάλου. 'Έχω εκατοντάδες μηνύματα να μιλάμε και να γελάμε για το πώς ασκεί ψυχολογικό bullying στη μητέρα του παιδιού του και της συμπεριφέρεται σκατά. Μηνύματα για όλες τις φορές που την απάτησε. Ιστορίες σεξουαλικών κατακτήσεων παρόμοιες με της Μαγιόργκα. Συζητήσεις σε βάθος όπου αναγνωρίζει και μοιράζεται ότι έχει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα υγείας. Όλα τα ψέμματα για τα παιδιά του και τη μητέρα τους. Είναι τραμπούκος και ψεύτης. Όλη η ζωή του είναι ένα ψέμα. Γ#@!ος ψυχοπαθής'.

Οι δυο τους φέρονται να γνωρίζονται αρκετά χρόνια, αφού το 2010 η Λέναρντ είχε γράψει στη 'Mirror' ένα κείμενο για το φλερτ που είχαν, την εποχή που ο Ρονάλντο έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και είχε δεσμό με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ.

Ο Ρονάλντο δίνει DNA την ώρα που τον κατηγορεί και δεύτερη γυναίκα
AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Στη συνέχεια, η Λέναρντ τουίταρε ότι οι δικηγόροι του Ρονάλντο την απείλησαν: 'Έχω απειλές εις βάρος μου και εις βάρος της οικογένειάς μου. Πληροφορήθηκα ότι έχει δημιουργηθεί ένα αρχείο για μένα, όπου γίνεται προσπάθεια να ξεθάψουν βρωμιές. Παρακολουθούν εμένα και το παιδί μου από ιδιωτικούς ντετέκτιβ που προσέλαβαν. Αρκετά. Μου είπε ότι αν έβγαινα ραντεβού με κάποιον άλλον ή αν έφευγα από το σπίτι μου θα με απήγαγε και θα πετσόκοβε το σώμα μου, θα το έβαζε σε μία σακούλα και θα το πέταγε στο ποτάμι. Ναι, έχω αποδείξεις για όλα όσα λέω. Είναι ψυχοπαθής. Έχω πολλές, πολλές, πολλές (σ.σ. αποδείξεις) σε μορφή ηχητικών, που είναι δύσκολο να τα βγάλω'.

Στα τελευταία tweets της έλεγε ότι η νομική ομάδα της Μαγιόργκα ήρθε σε επαφή μαζί της και ότι θα μοιραστεί τα στοιχεία της. Παρ' όλα αυτά, την Πέμπτη ο λογαριασμός της στο twitter είχε απενεργοποιηθεί.

Με ανακοίνωσή της στο ' Metro.co.uk', η νομική ομάδα του Ρονάλντο αρνήθηκε τα πάντα: 'Ο κ. Ρονάλντο δεν έχει συγκεκριμένη μνήμη από κάποια συνάντηση με την κα. Λέναρντ πριν από 10 χρόνια ή οποτεδήποτε. Δεν είχε σχέση μαζί της και δεν είχε καμία επαφή μαζί της, είτε τους τελευταίους 18 μήνες όπως αφήνει να εννοηθεί η κα. Λέναρντ είτε σε άλλη περίοδο. Τα ηχητικά μηνύματα που πόσταρε η κα. Λέναρντ στα social media δεν είναι του κ. Ρονάλντο. Ο κ. Ρονάλντο θα λάβει τα απαραίτητα νομικά μέτρα εν καιρώ'.

Η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Αντιθέτως, όλοι περιμένουν να αποδειχθεί ποιος λέει την αλήθεια...

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno, John Locher, Kirsty Wigglesworth

News 24/7

24MEDIA NETWORK