Πάει Στουτγκάρδη ο Δώνης

O Tάσος Δώνης βρίσκεται ένα βήμα πριν την απόφαση για το επόμενο βήμα της καριέρας του. Για αυτό αύριο θα βρεθεί στη Γερμανία, για δια ζώσης συνομιλίες με τους ανθρώπους των Σουηβών, που από την πλευρά τους τα έχουν βρει με την Γιουβέντους.

Πάει Στουτγκάρδη ο Δώνης

Στη Γερμανία, και πιο συγκεκριμένα στη Στουτγκάρδη, μεταβαίνει την Τετάρτη ο Τάσος Δώνης, για να έχει δια ζώσης συνομιλίες με τους ιθύνοντες της γερμανικής ομάδας η οποία ενδιαφέρεται σφόδρα για την απόκτησή του.

Ο διεθνής Έλληνας άσος θα συνομιλήσει με τον36χρονο Γερμανό κόουτς της ομάδας, Χάνες Βολφ αλλά και τα μέλη της διοίκησης και μένει να δούμε αν αυτές οι συνομιλίες θα είναι οι τελικές ή θα υπάρξουν και άλλες.

Για τον Δώνη πάντως ενδιαφέρονται ζωηρά άλλοι δύο γερμανικοί σύλλογοι, οι οποίοι όμως δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ύψος της οικονομικής προσφοράς της Στουτγκάρδης προς τη Γιουβέντους, ομάδας που κατέχει τα δικαιώματα του Ελληνα στράικερ και φέρεται να έχει ήδη σχεδόν συμφωνήσει με τους Σουηβούς.

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας ο διεθνής φορ θα έχει νέα ομάδα και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην πολλά υποσχόμενη-μέχρι στιγμής-καριέρα του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK