Τα πρώτα γκολ του Ρονάλντο έφεραν "έκρηξη" στο Τορίνο!

Τον ψάχνατε; Επέστρεψε με μεγαλοπρέπεια! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέλος στη μίνι αφλογιστία του καθώς πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους και την οδήγησε στο 2-0 κόντρα στη Σασουόλο και στο "4 στα 4" στη Serie A. "Όλα τα λεφτά" πάντως η... τσαντίλα του σε χαμένη του ευκαιρία για χατ-τρικ (VIDEOS).

Τα πρώτα γκολ του Ρονάλντο έφεραν "έκρηξη" στο Τορίνο!

Έμεινε άσφαιρος με Κιέβο Βερόνα, Λάτσιο και Πάρμα, με αποτέλεσμα ο αγώνας της Γιουβέντους με την Σασουόλο στο Τορίνο για την 4η αγωνιστική ημέρα της Serie A να αποκτήσει το χαρακτήρα... ιεράς εξέτασης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που αναζητούσε εναγωνίως το πρώτο του γκολ με τα ασπρόμαυρα για να γλυκάνει τους φίλους και να πικράνει τους εχθρούς του.

Τον στόχο του τον πέτυχε και μάλιστα δις, αφού όχι απλά έκανε σεφτέ αλλά πέτυχε δύο γκολ, τα οποία άνοιξαν το δρόμο στην Γιουβέντους για να επιβληθεί 2-1 της Σασουόλο και να διατηρήσει το απόλυτο που έχει στο φετινό πρωτάθλημα, με 4 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Την αρχή την έκανε στο 50' όταν προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα μέσα από τη μικρή περιοχή, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στα καρέ των "νεροβέρντι" που παραλίγο να είχε καταλήξει δευτερόλεπτα νωρίτερα σε αυτογκόλ. Μόλις μάλιστα σκόραρε, ο τηλεοπτικός φακός "τσάκωσε" τη σύντροφό του Χεορχίνα Ροντρίγκεθ, τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ και τον Τζόρτζιο Κιελίνι στον πάγκο να χειροκροτούν, με τον Κριστιάνο να σφίγγει τις γροθιές του απευθυνόμενος στον κόσμο.

Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, "χτύπησε" εκ νέου, αυτή τη φορά πιο εντυπωσιακά. Οι "μπιανκονέρι" βγήκαν στην κόντρα έχοντας παίκτες παραπάνω, ο Ρονάλντο έκανε σπριντ αλά... Μπολτ (στα καλά του) και βγήκε σε θέση αριστερά μέσα στη μεγάλη περιοχή, για να νικήσει με διαγώνιο συρτό αριστερό σουτ τον Κονσίλι για το 2-0.

Στο 75' ο Πορτογάλος διαμαρτυρήθηκε έντονα για πέναλτι εις βάρος του αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το ματς, ενώ στο 77' έδειξε το πόσο πολύ κυνηγούσε το γκολ, καθώς όταν έστειλε τη μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, χτύπησε πάνω στα νεύρα του το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας της Σασουόλο.

Tα γκολ πάντως αυτά στάθηκαν ικανά να χαρίσουν στην Γιουβέντους το τρίποντο, με την Σασουόλο να μειώνει στις καθυστερήσεις με τον Μπαμπακάρ αλλά να μην της φτάνει για να φύγει με βαθμό από το Τορίνο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK