Την τσαντίλα του Ρονάλντο την... μαρτύρησε ο Αλέγκρι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει... θυμώσει που παραμένει άσφαιρος στα επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει με τη φανέλα της Γιουβέντους. Αυτό δεν το λέει ο οποιοσδήποτε αλλά ο Μάσιμο Αλέγκρι! Διαβάστε αναλυτικά.

Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo controls the ball during a Serie A soccer match between Juventus and Lazio, at the Allianz stadium in Turin, Italy,Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Την πρώτη αγωνιστική είχε στο πλευρό του για να τον στηρίζει στην επίθεση τον Πάουλο Ντιμπάλα και στη δεύτερη τον Μάριο Μάντζουκιτς, όμως παρόλο που άλλαξε ο παρτενέρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραμένει στο μηδέν στα δύο πρώτα ματς που έχει δώσει με τη φανέλα της Γιουβέντους στην Serie A.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ προσπαθεί να υποβαθμίσει το γεγονός, όμως την ίδια ώρα ο Μάσιμο Αλέγκρι έρχεται να ρίξει... φως στην υπόθεση, καθώς στη σημερινή συνέντευξη Τύπου δεν κρύφτηκε και μίλησε για το μεγάλο θυμό που έχει ο "CR7"!

"Είναι εξοργισμένος. Είναι φυσιολογικό. Επειδή πέρυσι πέτυχε 15 γκολ στο Champions League και μαζί με τον Μόντριτς κατέκτησε το τρόπαιο τρεις διαδοχικές χρονιές. Είναι όντως θυμωμένος.

Juventus coach Massimiliano Allegri smiles as he waits in the technical area for the start of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus coach Massimiliano Allegri smiles as he waits in the technical area for the start of the Serie A soccer match between Juventus and Lazio at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Saturday, Aug. 25, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Όμως αυτό αποδεικνύει πόσο πολύ θέλει να συνεχίσει να είναι ο καλύτερος, δεν είναι χορτασμένος. Αυτό είναι πλεονέκτημα για τον ίδιο", τόνισε ο τεχνικός των νταμπλούχων Ιταλίας, για να προσθέσει:

"Το γεγονός πως δεν παρουσιάστηκε στο Μόντε Κάρλο όπου τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της περασμένης σεζόν στο Champions League από την UEFA, είναι προσωπική επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή.

Όσον αφορά εμένα, αυτό που έχω να πως είναι πως ήταν ο αρχικανονιέρης του Champions League και κατέκτησε το τρόπαιο στο φινάλε.

Στο ματς με την Πάρμα δεν πρόκειται να ξεκουράσω τον Ρονάλντο, θα παίξει βασικός στην επίθεση μαζί με τον Μάντζουκιτς".

News 24/7

24MEDIA NETWORK