Τι έχει τελικά στο μυαλό του ο Μπουφόν;

Δήλωση που προκαλεί... ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του στο ποδόσφαιρο έκανε ο 39χρονος Τζιανλουίτζι Μπουφόν κι ενώ νωρίτερα είχε πει πως θα σταματήσει το καλοκαίρι!

Λέτε να έχει αρχίσει να το ξανασκέφτεται; Ο Τζιανουλίτζι Μπουφόν αν και βαδίζει στα 40 του χρόνια, δήλωσε πως νιώθει όπως πριν από μια εξαετία, προκαλώντας... ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του στα ποδοσφαιρικά γήπεδα.

Πάντως ο κίπερ της Γιουβέντους, ο οποίος είχε ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το καλοκαίρι φαίνεται πλήρως συνειδητοποιημένος και δεν θέλει να γίνει... βάρος στην ομάδα του. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε σε ιταλικό μέσο: "Θα συναντηθώ με τον Ανιέλι και θα μιλήσουμε. Θέλω το καλύτερο για την ομάδα. Η καλύτερη λύση πρέπει να βρεθεί με τον σύλλογο, ώστε να χτίσουμε ένα λογικό και κοινό μονοπάτι.

Δε θέλω να γίνω πρόβλημα για την ομάδα. Δε θέλω να γίνω ο γέρος που ψεύδεται στον εαυτό του και κρατιέται με νύχια  και με δόντια στην κληρονομιά του. Μου δημιουργεί ανασφάλεια το θέμα.

Έχω παίξει παιχνίδια σαν φαινόμενο, κάποια μέτρια και κάποια λιγότερο καλά. Πάντως βραβεύτηκα ως ο κορυφαίος γκολκίπερ του 2017 και αισθάνομαι όπως πριν από έξι χρόνια".

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.