Τι κοινό έχει ο Πάουλο Ντιμπάλα με την... Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Η εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου "Πάμε Πακέτο" κάνει θραύση στην ιταλική βερσιόν και στο τελευταίο επεισόδιο έγινε "χαμός" με την εμφάνιση του Πάουλο Ντιμπάλα. Δείτε το VIDEO!

Τι κοινό έχει ο Πάουλο Ντιμπάλα με την... Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι παρουσιάστρια εδώ και αρκετά χρόνια σε μία από τις διασημότερες εκπομπές στην ελληνική ιδιωτική τηλεόραση, το "Πάμε Πακέτο", και η αλήθεια είναι πως το εν λόγω πρότζεκτ διαπρέπει σε αρκετές χώρες της Ευρώπης.

Όπως για παράδειγμα στη γειτονική Ιταλία που υπάρχει το αντίστοιχο "C'e posta per te", με το τελευταίο μάλιστα επεισόδιο να κάνει τρελά νούμερα τηλεθέασης αφού πρωταγωνίστησε ο πιο ακριβοπληρωμένος άσος της φετινής Serie A (μαζί με τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν), Πάουλο Ντιμπάλα.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην ιστορία της Λουάνα και του Τζουζέπε, με τη γυναίκα να αποφασίζει να κάνει μία μοναδική έκπληξη στον αγαπημένο της, θερμό φαν της Γιουβέντους, φέρνοντάς του ως "δώρο" στο στούντιο τον Ντιμπάλα!

Το εν λόγω ζευγάρι ζει στο Τορίνο, έχει δύο μικρά παιδιά και αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα, με τον Τζουζέπε να χάνει τη δουλειά και να αναγκάζεται να μετακομίσει μαζί με την οικογένειά του σε μία σοφίτα και να "επιβιώνει" με τη βοήθεια συγγενών και φίλων.

Το μήνυμα όμως που ήθελε να στείλει η Λουάνα στον εκλεκτό της καρδιάς της είναι πως "Δεν πρέπει να σταματήσεις ποτέ να ονειρεύεσαι. Όταν είμαστε μαζί τα πάντα περνούν επειδή τα υλικά πράγματα πάνε και έρχονται και κάποια στιγμή θα έρθει και για μας η σωστή ζωή".

Εκείνος που ανέλαβε μάλιστα να χαρίσει ένα χαμόγελο στον εμφανώς συγκινημένο Τζουζέπε ήταν ο πρωταθλητής Ιταλίας με την "βέκια σινιόρα" Πάουλο Ντιμπάλα, με τον "Joya" να βραβεύει μάλιστα τον προσωπικό του φαν με ένα όμορφο δώρο: μία φανέλα της Γιουβέντους με το Νο 10 και το όνομά του και ένα εισιτήριο διαρκείας για να δει διά ζώσης όλα τα εναπομείναντα φετινά παιχνίδια της αγαπημένης του ομάδας στο "Juventus Stadium".

"Έχω δει αρκετά περιστατικά όπως το δικό σου και οφείλω να σου πω ότι εδώ ο πρωταθλητής είσαι εσύ", είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός επιθετικός στον Λουίτζι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK