Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πίρλο στη Γιουβέντους

Ο Αντρέα Πίρλο με ανάρτηση του στον προσωπικό λογαριασμό του στο instagram αποχαιρέτησε επί της ουσίας τη Γιουβέντους, ευχαριστώντας τους φιλάθλους των "μπιανκονέρι", ενώ παράλληλα έκανε λόγο για καινούργιο βήμα στην καριέρα του. Δείτε την αποχαιρετιστήρια φωτογραφία του Ιταλού μέσου.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πίρλο στη Γιουβέντους

Το μέλλον του Αντρέα Πίρλο -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα τον βρει μακριά από το Τορίνο και τη Γιουβέντους τη νέα σεζόν.

Ο "μαέστρος" του ιταλικού ποδοσφαίρου, αν και εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, βρίσκεται πολύ κοντά στο MLS και τη Νιου Γιορκ Σίτι, μεταγραφή που σηματοδοτεί κατά πάσα πιθανότητα τη δύση της καριέρας του.

Ο διεθνής Ιταλός των "μπιανκονέρι" αποχαιρέτησε επί της ουσίας την πρωταθλήτρια της Seria A, στην οποία έπαιξε με πολύ μεγάλη επιτυχία για 4 χρόνια.

Δείτε το μήνυμα του Πίρλο:

"Ευχαριστώ τους πάντες για την υποστήριξη τους σε κάθε στάδιο της ζωής μου, αλήθεια εκτιμώ όλη την αγάπη που μου δείξατε σε κάθε στιγμή. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήταν πολύ όμορφο για μένα και νιώθω πολύ χαρούμενος και σίγουρα με βοήθησε πολύ στην καριέρα μου.

Ξεκινώντας ένα νέο στάδιο στην πορεία και ανυπομονώ για αυτό και είναι ένα καινούργιο πλάνο το οποία θα με βοηθήσει πολύ στην ζωή μου.

Επαναλαμβάνω τις ευχαριστίες μου σε όλους αλλά και τις καλύτερες ευχές μου, πάμε Γιούβε!"

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πίρλο στη Γιουβέντους

News 24/7

24MEDIA NETWORK