Το μεγάλο απωθημένο του Νέντβεντ

Και όμως οι μεγάλοι παίκτες έχουν και μεγάλα απωθημένα. Διαβάστε στο θέμα ποιο είναι αυτό που...ταλαιπωρεί τη σκέψη του Πάβελ Νέντβεντ. Ενα δίκιο θα του δώσουμε.

Το μεγάλο απωθημένο του Νέντβεντ
Πάβελ Νέντβεντ

O Πάβελ Νέντβεντ τα έκανε σχεδόν όλα στην καριέρα του. Επαιξε σε μεγάλες ομάδες, πήρε τίτλους, έβγαλε χρήματα, κέρδισε δόξα και αναγνώριση.

Και όμως, ο μεγάλος αυτός παίκτης, που τα τελευταία χρόνια κάνει και καριέρα παράγοντα στη Γιουβέντους (εξίσου επιτυχημένη με την ποδοσφαιρική) έχει ένα μεγάλο απωθημένο. Ποιο είναι αυτό; Οτι δεν έπαιξε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

"Θα το ήθελα πάρα πολύ" τόνισε σε δηλώσεις του ο Τσέχος πρώην σούπερ σταρ. "Ούτε η αγορά όμως μου το επέτρεψε. Από Αγγλία υπήρχε ενδιαφέρον μόνο από την Τσέλσι. Μου άρεσε πολύ η γενιά των Σκόουλς και Γκιγκς. Μπορώ να πω ότι ζηλεύω το συμπατριώτη του, τον Κάρελ Πομπόρσκι, που αγωνίστηκε στη Γιουνάιτεντ. Επαιξα σε μεγάλα ματς".

Ποιος, λοιπόν, μπορεί να ισχυριστεί ότι και οι μεγάλοι δεν έχουν απωθημένα; Εχουν και παραέχουν σαν όλους τους κοινούς θνητούς. Ισως και περισσότερα καμιά φορά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK